ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας με τον Υπουργό Παιδείας


Πραγματοποιήθηκε χθες 30/5 στην Πρέβεζα συνάντηση του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκη με τον Υπουργό παιδείας κ. Γαβρόγλου προκειμένου για μια ακόμα φορά να πειστεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και να άρει την άδικη συγχώνευση των δυο δημοτικόν σχολείων της Βόνιτσας, προς όφελος των ίδιων των μαθητών.Ο Υπουργός παιδείας δεσμεύτηκε στο αίτημα αναστολής της άδικης συγχώνευσης των σχολείων της Βόνιτσας, ότι θα επανεξετάσει το θέμα έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η δυσλειτουργία στην καθημερινότητα των μαθητών, εις βάρος των παιδιών.

Στην συνάντηση με τον Υπουργό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας, ο δήμαρχος Πρέβεζας καθώς και η δημοτική σύμβουλος αρμόδια για τα σχολεία Ακτίου Βόνιτσας κα Βαρβάρα Λίτου Σάλιαρη.

Θα πρέπει αν επισημάνουμε οτι η έλλειψη κτιριακών εγκαταστάσεων σε συνδυασμό και με την μείωση του διδακτικού προσωπικού, θέτει σε κίνδυνο τόσο την μάθηση οσο και την ασφάλεια των παιδιών.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.