«Σφάζονται» οι μεγάλοι για Μύγα – Χαντάκια

0
164


«Βλέπει Μύγα ο Ολυμπιακός», «Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟ Χαντάκιας – Μύγας», «Κοιτάζει Μύγα – Χαντάκια η ΑΕΚ». Τίτλοι δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών.
Τι έγινε ρε παιδιά; Για τους «άχρηστους» του Παναιτωλικού σφάζονται οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου; Γιατί, άχρηστους, άμπαλους, ανίκανους και με μύρια ακόμα… κοσμητικά επίθετα, χρησιμοποιούν αρκετοί (υποτίθεται) φίλοι του Παναιτωλικού στην εξέδρα σε κάθε αγώνα. Σε τέτοιο βαθμό, που οι δύο Αιτωλοακαρνάνες παίκτες που αναδείχτηκαν από την Ακαδημία της ομάδας, νιώθουν ότι παίζουν κάθε φορά σε εχθρικό περιβάλλον και όχι στην έδρα του Παναιτωλικού.
Δικά μας παιδιά, που αντί να νιώσουν την υποστήριξη όλων, έχουν βιώσει από τα πρώτα βήματά τους την αμφισβήτηση. Γιατί ο… Μέσι μπορεί να κάνει λάθος, αλλά ο Χαντάκιας και ο Μύγας ΟΧΙ. Κι αν τολμήσουν και κάνουν λάθος, πρέπει οι υπεύθυνοι της ομάδας να τους στείλουν στο χωριό τους.
Όχι! Ούτε ο Μύγας, ούτε ο Χαντάκιας, έγιναν παιχταράδες επειδή κάποιες εφημερίδες ή σάιτ έγραψαν ότι τους παρακολουθούν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ. Είναι αυτοί που είναι και παλεύουν χρόνια τώρα να κάνουν τα βήματα που τους έφεραν από το Ανοιξιάτικο τον Μύγα, από την Κατούνα τον Χαντάκια, στην Ακαδημία του Παναιτωλικού κι από εκεί στην πρώτη ομάδα. Οι οπαδοί αυτής της ομάδας οφείλουν να τους στηρίξουν και όχι να τους κόβουν τα φτερά.
– See more at: http://www.agrinio-sports.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here