ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας!

dhmos-aktioy-bonitsas-650x450
Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 23η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2016, μέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.- Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Βόνιτσα (από ΡΕΠΠΑ έως ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ).

2.- Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Βόνιτσα (ΚΑΠΗ).

3.- Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για χορήγηση μίας νέας παροχής για την σύνδεση με το δίκτυο χαμηλής τάσης στη ΠΛΑΓΙΑ ΜΥΛΟΣ, Αρ. Παροχής 35443507.

4.- Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής (για αμοιβή παροχής εργασίας) του Νικολάου Μασούρα του Δημητρίου κατά του Δήμου (κληροδότημα Γαβριλάκη).

5.- Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής (για αμοιβή παροχής εργασίας ) του Νικολάου Μασούρα του Δημητρίου κατά του Δήμου (υπόθεση ειδικού τέλους λατομείου) .

6.- Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής του Προδρομίτη Γρηγορίου του Γεωργίου κατά του Δήμου.

7.- Περί λήψης απόφασης για τη σύναψη εξώδικου ή μη συμβιβασμού με την Ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Γ.ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ – Β.ΚΑΠΝΙΑΣ», μετά από σχετική αίτηση του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας (υπόθεση αγωγής της εταιρείας κατά του Δήμου).

8.- Περί απ’ ευθείας ανάθεσης του έργου «Εσωτερική οδοποιία Κονωπίνας », ποσού 5.000,00€.

9.- Περί ανάθεσης για «Τοπογραφική μελέτη για ΟΧΘΙΑ Παλαίρου».

10.- Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου για κατεπείγουσες αναθέσεις εργασιών, λόγω θεομηνίας στο Δήμο μας.
11.- Έγκριση απόφασης Δημάρχου για κατεπείγουσα ανάθεση εργασιών «Αποκατάστασης κεντρικού αντλιοστασίου και μονάδας προεπεξεργασίας βοθρολυμάτων ΒΙΟ.ΚΑ Βόνιτσας».

12.- Έγκριση απόφασης Δημάρχου για κατεπείγουσα ανάθεση εργασιών «Αποκατάσταση επείγουσας βλάβης στο αντλιοστάσιο ύδρευσης Τ.Κ. Κομπωτής».

13.- Περί ψηφίσεως και διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.