In ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Ευτυχώς η παράδοση μας τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας διατηρούνται ακόμα και ακολουθούνται πιστά σε πολλά μέρη της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,η παραδοσιακή μαγειρική που ακολουθούθσαν οι γιαγιάδες και οι μητέρες μας δεν συγκρίνεται και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα σημερινά σύγχρονα μενού πολυτελών εστιατοριών!Το άνοιγμα του παραδοσιακού φύλλου με το μπλάστη και το ψήσιμο της πίτας στο τζάκι είναι μια απο τις συνηθισμένες τακτικές ψησίματος που ακολουθούν οι νοικοκυρές στα χωριά μας,όσο για το αποτέλεσμα ,απογειώνει την γεύση και δεν συγκρίνεται με τίποτα….


ΦΩΤΟ ΒΑΛΤΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Start typing and press Enter to search