Ευτυχώς η παράδοση μας τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας διατηρούνται ακόμα και ακολουθούνται πιστά σε πολλά μέρη της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,η παραδοσιακή μαγειρική που ακολουθούθσαν οι γιαγιάδες και οι μητέρες μας δεν συγκρίνεται και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα σημερινά σύγχρονα μενού πολυτελών εστιατοριών!Το άνοιγμα του παραδοσιακού φύλλου με το μπλάστη και το ψήσιμο της πίτας στο τζάκι είναι μια απο τις συνηθισμένες τακτικές ψησίματος που ακολουθούν οι νοικοκυρές στα χωριά μας,όσο για το αποτέλεσμα ,απογειώνει την γεύση και δεν συγκρίνεται με τίποτα….



ΦΩΤΟ ΒΑΛΤΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *