Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Ταυτόχρονη πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου – Δείτε τις ημερομηνίες καταβολής

Ταυτόχρονη πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου – Δείτε τις ημερομηνίες καταβολής

Ταυτόχρονη πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου – Δείτε τις ημερομηνίες καταβολής
Από σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου, αρχίζει η ταυτόχρονη πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου ανάλογα με τον ΑΜΚΑ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες.

Οι ημερομηνίες που οι συνταξιούχοι θα βρουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα ποσά που τους αναλογούν, διαμορφώνονται ως εξής:

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου σειρά έχουν οι μη μισθωτοί (δηλαδή οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Τέλος, την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.
ΜΑΚΕΛΕΙΟ