ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Τα αυτοκίνητα αντίκες που κατέκλυσαν τον Μύτικα Ξηρομέρου και προκάλεσαν ΕΝΤΥΠΩΣΗ!

Αυτό για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πριν από ημέρες, έγινε στον Μύτικα. Δεκάδες μοναδικά αμάξια αντίκες πλημμύρισαν τον Μύτικα, προερχόμενες από το Βέλγιο μέσω της εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι αυτό στην Ελλάδα και ονομάζεται Touramical.
Στάση λοιπόν στον Μύτικα, με τον μώλο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, να γεμίζει με πανέμορφα αμάξια αντίκες. Το ίδιο θα συμβεί και στις 16, 17 και 18 Μαΐου. Οι άνθρωποι της Touramical, γραφείο παγκοσμίου τουρισμού, επέλεξαν τον Μύτικα για στάση και φαγητό στην ψαροταβέρνα ΜΟΥΡΑΓΙΟ. Στην αναζήτηση τους για στάση, ενθουσιάστηκαν με το πανέμορφο γραφικό χωριό μας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και το καταπράσινο νησί Κάλαμος και θέλησαν να το γνωρίσουν σε 550 νέους επισκέπτες, με διάθεση να διοργανώσουν και μελλοντικά ανάλογες δράσεις. Σημαντική προβολή και διαφήμιση για τον Μύτικα, προστιθέμενη αξία που εξαργυρώνεις στο μέλλον, βάζοντας υποψηφιότητα για να γίνεις συχνός δέκτης τέτοιων event. Ευχαριστούμε θερμά την κα Βάσω Παππά για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών.

http://mytikaspress.blogspot.com

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.