Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Τα δάκρυα της Πάολας… Συγκλονισμένοι οι κορυφαίοι τραγουδιστές από τον θάνατο του...

Τα δάκρυα της Πάολας… Συγκλονισμένοι οι κορυφαίοι τραγουδιστές από τον θάνατο του βιρτουόζου του βιολιού που νικήθηκε από τον κορωνοϊό…

Για την Πάολα ήταν ακόμη μια απώλεια μετά από αυτές του πατέρα της, του Παντελή Παντελίδη και τις αγαπημένης της κουμπάρας.

Ο βιρτουόζος του βιολιού Ζήσης Κασιάρας που συνεργάστηκε με όλα τα πρώτα ονόματα της πίστας και για κάποιους από αυτούς είχε γίνει οικογένεια, κηδεύτηκε χθες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από 16 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, ενώ θετική είναι και η σύζυγός του, η οποία δεν παρέστη στην κηδεία.

O 53χρονος μουσικός που είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλων.

Ανάμεσα στους συγγενείς και φίλους που τον αποχαιρέτησαν ήταν η Πάολα μαζί με τον πρώην σύζυγο και μάνατζέρ της, Φώτη Ζογλοπίτη που παραβρέθηκαν στην κηδεία, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος.

Δες τις αναρτήσεις τους:

/patkiout.gr/