ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα πανηγύρια έβαλαν στο στόχαστρο εφορία και αστυνομία!

panigiri2009_2
«Σαφάρι» σε πανηγύρια στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα από μεικτά κλιμάκια έχει ξεκινήσει ήδη και την Κυριακή στο Τρίκορφο Ναυπακτίας έγιναν τρεις συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρουν και κύκλοι της αστυνομίας, μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από την ΕΛ.ΑΣ και την Εφορία, θα πραγματοποιούν ελέγχους σε σημεία όπου στήνεται πανηγύρι.

Η αστυνομία θα ελέγχει υγειονομικά την περίπτωση και τον διοργανωτή ως προς τον αν έχει την απαραίτητη άδεια,τη σχετική αδειοδότηση για τη λειτουργία μουσικών οργάνων, την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων κλπ, ενώ οι ΔΟΥ θα εστιάζουν στις φορολογικές παραβάσεις, στην έκδοση αποδείξεων κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή έγιναν ήδη τρεις συλλήψεις στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Χειροπέδες φόρεσαν δύο άνδρες και μια γυναίκα.Συγκεκριμένα ο έλεγχος έγινε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, διενήργησαν ελέγχους.

Οι συλλήψεις έγιναν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λειτουργίας μουσικών οργάνων και χρήση τραπεζοκαθισμάτων. Στη συνέχεια οι συλληφθέντες, ιδιοκτήτες – υπεύθυνοι καταστημάτων, αφέθηκαν ελεύθεροι.
contraseolous.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.