Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΤι άλλο θα δούμε..έρχεται το πρώτο Cafe pipe!

Τι άλλο θα δούμε..έρχεται το πρώτο Cafe pipe!

καφε
Την πόρτα της Ευρώπης «χτυπά» μια νέα τάση στο σ εx που κάνει πάταγο στην Ταϊλάνδη, συνδυάζοντας τον αγαπημένο σας καφέ με την ακόμα πιο αγαπημένη για τους πολλούς άνδρες, σ εξουαλική υπηρεσία!
Γιατί ποιο… αρσενικό του μάταιου τούτου κόσμου θα έλεγε «όχι» σε μια ζεστή κούπα καφέ ή φρέντο (άντε και φραπέ, δεν θα το χαλάσουμε εκεί), ενώ μία καλλίπυγος νεαρή του έκανε επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της (και δεν εννοούμε τις ξένες γλώσσες) κάτω από το τραπέζι;
Και μην νομίζεται ότι πρόκειται απλά για μία σε ξιστική ιδέα κάποιου που συνδύασε δύο απολαύσεις της ζωής, προκειμένου να τα… κονομήσει. Γιατί μάλλον, ναι, θα το κάνει, αλλά τουλάχιστον βασίζεται σε επιστημονικά ντοκουμέντα.
«Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σε ξουαλικά το πρωί», υποστηρίζει ο Μπράντλει Σαρβέτ, ο οποίος σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο ευρωπαϊκό «Cafe pιpe» στη Γενεύης.
Σύμφωνα, δε, με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer», ο τολμηρός Ελβετός έχει ήδη ζητήσει άδεια για την λειτουργία του καφέ του, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τις αρχές. Δεν θα έχει μάλιστα κανένα πρόβλημα αν «περάσει» την καφετέριά του ως χώρο για ανδρικό μασάζ…
«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει μέσω iPad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ, αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει ο άνδρας με το ψευδώνυμο Σαρβέτ, καθώς δεν θέλει να αναμίξει την οικογένειά του με το επαγγελματικό αυτό εγχείρημα, συμπληρώνοντας: «Κι’ αυτό γιατί ο καφές δρα άμεσα στον οργανισμό. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σ εξουαλiκά το πρωί».
Όσο για το κόστος; Λίγο τσιμπημένο (αν και Ελβετία θα πει κανείς), καθώς οι άνδρες θα μπορούν να ξυπνούν μυαλό και… σώμα πριν το γραφείο με 65 ελβετικά φράγκα (περίπου 60 ευρώ). Στην τιμή πάντως δεν περιλαμβάνονται τα κρύα σάντουιτς και το κρύο ντους!
Ποιος είπε ότι η καλή μέρα δεν φαίνεται από το πρωί;
πηγή: newsbomb.gr