Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Τι έγινε όταν μωρό ντυμένο λιοντάρι συναντά ένα πραγματικό λιοντάρι

Τι έγινε όταν μωρό ντυμένο λιοντάρι συναντά ένα πραγματικό λιοντάρι[βιντεο]

moro
Ένα πολύ γλυκό βίντεο κάνει το γύρω του κόσμου εδώ και λίγες ώρες με όσους το έχουν δει να έχουν ξετρελαθεί από το περιεχόμενό του. Το βίντεο παρουσιάζει έναν μικρούλη, ντυμένο με στολή λιονταριού στον ζωολογικό κήπο στην Ατλάντα να είναι στον χώρο με τα λιοντάρια.
Η συνάντηση των δύο είναι πραγματικά επική! Το λιοντάρι κοιτά τον μικρούλη προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς είναι. Ο μικρούλης περιχαρής κοιτά το λιοντάρι και μάλιστα το μιμείται. Όταν το λιοντάρι αρχίζει να ακουμπά τις πατούσες του στο τζάμι ο μικρούλη κάνει τις ίδιες κινήσεις με το λιοντάρι.
« Ο κολλητός μου και εγώ πήγαμε τον 11 μηνών βαφτισιμιό μου στον ζωολογικό κήπο της Ατλάντα. Το όνομα του μικρού είναι Aryeh το οποίο στα εβραϊκά σημαίνει «λιοντάρι». Το λιοντάρι φαίνεται να έχει χαρεί πραγματικά όταν τον είδε από το παράθυρο» αναφέρει ο νονός του μικρού, λέγοντας πως η πρώτη επαφή που είχε με τα λιοντάρια ο μικρός θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη.Ένα πολύ γλυκό βίντεο κάνει το γύρω του κόσμου εδώ και λίγες ώρες με όσους το έχουν δει να έχουν ξετρελαθεί από το περιεχόμενό του. Το βίντεο παρουσιάζει έναν μικρούλη, ντυμένο με στολή λιονταριού στον ζωολογικό κήπο στην Ατλάντα να είναι στον χώρο με τα λιοντάρια.

topontiki.gr

0Shares