H χειρομαντεία, με διάφορες μορφές, είναι μια πανάρχαια τέχνη που μιλά για την ταυτότητα και τη μοίρα του ανθρώπου, σύμφωνα με τις γραμμές της παλάμης.

Το σχήμα και η διαμόρφωση των δαχτύλων παίζουν τον δικό τους ρόλο σε αυτή.
Παρατηρήστε το σχήμα των δαχτύλων σας και δείτε τι προδίδει.
Δάχτυλο Α
Αν έχετε το ίδιο σχήμα δαχτύλων με το σχήμα Α, είναι πιθανό είστε μυστικοπαθείς. Δεν θέλετε να μιλήσετε για τα σχέδια και τα όνειρά σας. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να δοθούν μόνο στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.
Έχετε μεγάλη καρδιά και είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τον εαυτό σας, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Γενικά, οι άνθρωποι με αυτήν τη μορφή δαχτύλων είναι ειλικρινείς και ευγενικοί. Και έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ!
Δάχτυλο Β
Αν έχετε το σχήμα δαχτύλων του σχήματος Β, το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχουν στιγμές που δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Αλλά αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι, δεν μπορεί να σας σταματήσει κανείς.
Δεν είστε εύκολος χαρακτήρας και δεν μιλάτε σε αγνώστους, αλλά στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σε σας είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας.
Είστε ένας δυνατός άνθρωπος, σε οποιαδήποτε κατάσταση. Και μπορείτε να ζηλεύετε μόνο την επιμονή σας!
Δάχτυλο Γ
Αν έχετε το ίδιο σχήμα δαχτύλων με το σχήμα Γ, είστε ένας άγγελος ειρήνης, βοηθώντας τους ανθρώπους να βρουν κοινό έδαφος.
tsekouratoi.gr
πηγη diadrastika.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *