Αυτή η ιστορία πηγαίνει πίσω στο 2001, όταν ένα από τα μεγάλα μυστικά του κόσμου αποκαλύφθηκε: μια πιθανή αρχαία δομή που καλύπτει μίλια κάτω από το σκληρό πάγο της Ανταρκτικής, ανιχνεύθηκε από το περιοδεύαν Ρωσικό κατασκοπευτικό δορυφόρο.

Είναι τουλάχιστον 12.000 χρόνων όσο και ο πάγος που καλύπτει την Ανταρκτική.

Ο αμερικανικός στρατός κινήθηκε αμέσως για να εξαφανίσει τα στοιχεία στην επιφάνεια, και παρά την παραπλάνηση των ειδήσεων, οι αναφορές κάνουν λόγο για ένα μυστικό πρόγραμμα ανασκαφών που είχε αρχίσει απο τη στιγμή της ανακάλυψης.

Η ανακάλυψη των ερειπίων,ανάγκασε την εκκένωση αρκετών μελών του προσωπικού απο το σταθμό της Ανταρκτικής κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου στο Νότιο Πόλο.

Τον Νοέμβριο του 2002, σύμφωνα με τον αρχαιολόγο και εξερευνητή Τζόναθαν Γκρέι του World Education Research Ltd, μια ομάδα κινηματογραφιστών απο την τηλεόραση της Καλιφόρνια πήγε για να καλύψει το γεγονός. Απο τότε αγνοείται η τύχη του.

Το βίντεο ανακαλύφθηκε, ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα του πληρώματος από ειδική ομάδα διάσωσης του Ναυτικού SEAL των ΗΠΑ που ήταν επιφορτισμένη να βρεί τους κινηματογραφιστές.

Το πλήρωμα της τηλεοπτικής παραγωγής που γύρισε το βίντεο εξακολουθεί να αγνοείται και ο στρατός των ΗΠΑ δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση, ανέφερε ο Gray.

Επιπλέον, ένα παράξενο αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο έχει βρεθεί λίγο πιο πέρα από τα αρχαία ερείπια.

Το εν λόγω αντικείμενο φαίνεται να έχει αλλόκοτο σχήμα με γραμμές.

Δεν μοιάζει με βράχο , και δεν ταιριάζει με το γύρω τοπίο.

Συντεταγμένες Google Earth :

Αρχαία ερείπια: 66 ° 17’10.5 «S 100 ° 29’07.8» E
Αντικείμενο αγνώστων στοιχείων: 66 ° 14’43.81 «S 100 ° 32’48.73» E

Antarctica Underground city found by Russian satellite – BrianIsYahweh3 Feb 6 2012

https://youtu.be/o_sXVOIoJX4
hellas-now.com και pyli-apokalypseis.com / Image by goinyk from depositphotos.comdiadrastika.com

Από xiromeropress