sid1
Σε φριχτά βασανιστήρια υποβαλλόταν ο 54χρονος Ίαν ΜακΝίκολ από τα χέρια της πρώην συντρόφου του, κάθε φορά που αρνούνταν να κάνει έρωτα μαζί της.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Βρετανού επιχειρηματία, η πρώην σύντροφός του, Μισέλ Γουίλιαμσον, τον έκαιγε με καυτό σίδερο και του έβαζε αναμμένες γόπες μέσα στα ρουθούνια του, όποτε εκείνος δεν είχε όρεξη να την ικανοποιήσει σεξουαλικά.
Σαν να μην έφτανε αυτό, τον χτυπούσε με το κινητό της τηλέφωνο στο πρόσωπο ακόμα και με σφυρί, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο 54χρονος δεν θέλει να υπακούσει στις εντολές της.
Η 45χρονη καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλακή, ενώ από την αρρωστημένη αυτή σχέση ο Ίαν έχει ως… «ενθύμιο» ένα κάταγμα στο κρανίο, μερικά σπασμένα πλευρά, σπασμένα ζυγωματικά και μύτη.
Μάλιστα ο 54χρονος επιχειρηματίας είναι πλέον πρεσβευτής στο κέντρο κατά της ενδοοικογενειακής βίας Mankind Initiative και παραδίδει σεμινάρια, μοιράζοντας με άλλους τις φριχτές εμπειρίες του.
«Δεν είχε ποτέ τύψεις. Θα με χτυπούσε και θα με έστελνε να πάρω τσιγάρα», είπε για την πρώην του.
sid2
sid3
Όπως τόνισε οι επιθέσεις ξεκίνησαν από τον τέταρτο κιόλας μήνας της γνωριμίας τους. Κάποιο βράδυ τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας γιατί εκείνος αρνήθηκε να της αποκαλύψει σεξουαλικές λεπτομέρειες για την προηγούμενη σχέση του.
Τα πράγματα χειροτέρεψαν γρήγορα, με την 45χρονη να επιδιώκει να μετατρέψει το σύντροφό της σε σκλάβο του sex, ασκώντας του απίστευτη σωματική και λεκτική βία.
«Δεν με αγαπάς αρκετά. Έχεις 5 λεπτά να ετοιμαστείς για σεξ», ήταν μερικές μόνο από τις εντολές που του έδινε, κάτι που φυσικά δεν δημιουργούσε στον 54χρονο την επιθυμία για sex.
Και όσο εκείνος αρνιόταν να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της, τόσο εκείνη γινόταν θηρίο ανήμερο. Μια μέρα μάλιστα του έσπασε ένα μπουκάλι σαμπάνιας στα γόνατα, ενώ συχνά του έσβηνε τσιγάρα στο στήθος ή τον περιέλουζε με βραστό νερό.
Η κόλαση για τον Βρετανό επιχειρηματία τελείωσε όταν ένας γείτονάς του ειδοποίησε τις αρχές, μόλις είδε τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλε η 45χρονη.
«Στην αρχή ήταν φιλική και είχε αίσθηση του χιούμορ. Οι δράστες θα χτυπήσουν όταν ξέρουν ότι έχουν τον έλεγχο. Η χειραγώγηση οδηγεί στην απομόνωση και η απομόνωση τους δίνει τον έλεγχο. Η τακτική μου ήταν να μην κάνω τίποτα που θα μπορούσε να τη θυμώσει», είπε ο Ίαν.
Μάλιστα όταν κάποια στιγμή της είπε ότι θα την εγκαταλείψει, εκείνη τον απείλησε ότι θα βάλει ανθρώπους να τον σκοτώσουν. star.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *