Αυτοκτονία “δείχνουν” οι τοξικολογικές εξετάσεις για την Ειρήνη Λαγούδη, τις οποίες αργά το βράδυ της Δευτέρας πήραν στα χέρια τους τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.
Στο σώμα της 44χρονης, εντοπίστηκαν ουσίες (ανθρακυλαιμοσφαιρίνη) που δικαιολογούνται απο την εισπνοή του καπνού απο την φωτιά που εκδηλώθηκε στο ΙΧ της, αλλά και αυξημένη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Οι αστυνομικοί λένε ότι και αυτό το στοιχείο συγκλίνει στην εκδοχή της αυτοκτονίας, στην οποία οδηγεί η μέχρι τώρα διερεύνηση της υπόθεσης απο πλευράς τους.
Αυτό που περιμένουν πλέον είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, με τα οποία είτε θα σιγουρευθεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας της μητέρας των τριών παιδιών είτε θα υπάρξει κάποιου είδους ανατροπή στην υπόθεση.
Οι συγγενείς της 44χρονης επιμένουν ότι η τοξικολογική εξέταση συγκλίνει στην εκδοχή της δολοφονίας, ενδεχόμενο που σθεναρά υποστηρίζουν τα μέλη της οικογένειας της και κάποιοι απο τους ιδιωτικούς ερευνητές που έχει προσλάβει.
Σε δηλώσεις του στο Star, ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, είπε ότι «πρόκειται για μια άκρως σκηνοθετημένη από το άτομο που προκάλεσε τη φωτιά αυτοχειρία που παραπέμπει σε δόλια ενέργεια».
ΠΗΓΗ madata.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *