Αστακιώτισσες – Αστακιώτες.Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές διεκδικούμε την εκλογή μας στην Τοπική Κοινότητα του Αστακού με το ψηφοδέλτιο «ΑΣΤΑΚΟΣ: Ελπίδα – Δύναμη – Προοπτική», (στηρίζοντας τον συνδυασμό «Ξηρόμερο – Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή τώρα»).
Επειδή θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας απέναντι στην αλαζονεία, τον εκβιασμό και την καταπάτηση της αξιοπρέπειας και της ηθικής δηλώνουμε, παρόντες σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα.
Συμπολίτισσες – Συμπολίτες.Αν πιστεύετε ότι αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο και ότι μπορούμε όλοι μαζί να το διεκδικήσουμε στηρίξτε μας με την ψήφο σας.Η απόφασή μας αυτή προέκυψε από την αγάπη μας για τον τόπο μας.Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, κάναμε οικογένειες και ζούμε στον Αστακό.Ένα πανέμορφο μέρος το οποίο μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο μαραζώνει. Ένας τόπος που θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε πολιτιστικό κέντρο, κατέληξε να μοιάζει με «τριτοκοσμικό» χωριό.
Το μέλλον του τόπου μας είναι στα χέρια μας.Ή τώρα ή ποτέ!!!
1. Βασίλας Γιώργος του Ιωάννη2. Βραχνού-Καρακώστα Σταυρούλα (σύζυγος Διονυσίου)3. Γριτσίπη Αρετή του Παναγιώτη4. Δράκα-Ντίνου Χρυσούλα του Άγγελου5. Κλαδευτήρας Γρηγόρης του Επαμεινώνδα6. Κονιδάρης Κων/νος του Γερασίμου7. Κουνάδης Κώστας του Θεοδώρου8. Λύσσαρη Μαριαλένα του Ευσταθίου9. Μαστρογιάννης Γιώργος του Βασιλείου10. Τσάρκος Σπύρος του Παναγιώτη11. Τσιλιγιάννης Κώστας του Δημητρίου

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *