Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Το απομακρυσμένο σπίτι στην εξοχή που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον

Το απομακρυσμένο σπίτι στην εξοχή που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον


Απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι στο Yorkshire Dales το οποίο «αναζητά» πολύ αγάπη, σύμφωνα με την αγγελία πώλησής του, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον αφού βγήκε στην αγορά.

Το αγγλικό ακίνητο ανήκε σε έναν πρώην σηματοδότη και μπορεί να προσεγγιστεί είτε με γουρούνα είτε με 4×4. Δεν έχει τρεχούμενο νερό, ούτε και ηλεκτρισμό.

Αναζητείται αγοραστής από το 2022. «Ποτέ δεν ξαναείχαμε κάτι τέτοιο» σημείωσε ο Darren Spratt, της μεσιτικής εταιρείας Fisher Hopper, η οποία έχει αναλάβει την αγοραπωλησία.

Η αρχική τιμή που ζητούσε ο ιδιοκτήτης για την «ενδιαφέρουσα ευκαιρία ανακαίνισης», όπως περιγράφεται το ακίνητο, ήταν 300.000 λίρες.

Παρά την προσοχή που τράβηξε, ωστόσο, ήταν περιορισμένο το ενδιαφέρον των αγοραστών και έτσι η τιμή έπεσε κατά 50.000 λίρες.

Το σπίτι είναι σε απομακρυσμένο σημείο, με τον πλησιέστερο δρόμο να είναι σε απόσταση 1,6 χιλιομέτρου, ενώ το πιο κοντινό σινεμά στα 80 χιλιόμετρα.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης μεταφέρει συχνά βαρέλια με νερό, ενώ ο ηλεκτρισμός παρέχεται από έναν ανεμόμυλο και μια γεννήτρια ντίζελ, σύμφωνα με την καταχώριση, που περιγράφει το σπίτι ως ευκαιρία για την υλοποίηση πολλών και διαφορετικών οραμάτων: από σπίτι μέχρι και καφετέρια.

Ο Spratt δεν απέκλεισε την πιθανότητα να παρέχεται εμπειρία ανάλογη αυτών των AirBnB.

Οι θεάσεις της αγγελίας είναι πολλές, αλλά το μεσιτικό τονίζει πως θα χρειαστεί ένας αγοραστής «με κάποια εμπειρία, αλλά και χρήματα για να κάνει την ανακίνηση». «Πουλάμε συνηθισμένα σπίτια, αλλά μας αρέσει να πουλάμε ασυνήθιστα και απαιτητικά ακίνητα» αναφέρθηκε.

0Shares