Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας συμμετείχε στην «3η Ελαία 2016»

Το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας συμμετείχε στην «3η Ελαία 2016»

bab638120ef394a058a725d3c93872fc_l
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων — Βρες το ταλέντο σου!, το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας συμμετείχε στην 3η Ελαία που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο Αγρίνιο.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που σαν στόχο αφενός την αναβάθμιση των επαγγελματικών προσόντων και των εμπειριών των καταρτιζομένων αφετέρου να βοηθήσει τους καταρτιζόμενους να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους και τελικά να αυξήσουν τις προοπτικές απασχόλησης τους…
Οι σπουδαστές του Γ΄ και Δ΄ εξάμηνου σπουδών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef)» του ΙΕΚ Βόνιτσας, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών τους, προετοίμασαν εδέσματα με βάση την ελιά και το ελαιόλαδο τα οποία και προσέφεραν το πρωί της Παρασκευής, στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Λεπενούς και στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μαγείρεψαν ζωντανά και προσέφεραν εδέσματα στους επισκέπτες ημερίδας με θέμα «Καλλιέργεια της ελιάς, Περιβάλλον και Υγεία» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Αγρινίου.
Οι σπουδαστές του Α΄ εξάμηνου σπουδών της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού» ανέλαβαν, με επιτυχία, καθήκοντα υποδοχής και γραμματείας για τις ανάγκες της παραπάνω ημερίδας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου Αγρινίου για την άψογη συνεργασία μας, και την υποστήριξη που μας προσέφεραν.

0Shares