Κύριε του mytikas press οποίος έχει τη μύγα μυγιαζεται.

Εντάξει μας πείσατε ότι η απευθείας ανάθεση της νυν Δημοτικής Αρχής είναι νόμιμη και της πρώην είναι παρανομη, δεν χρειάζεται να γράψετε άλλα άρθρα.

Αλλά μάλλον οριστηκατε και εσείς άμισθος σύμβουλος η νομικός της παρούσας Δημοτικής Αρχής…εύγε!

Επειδή λοιπόν αναφέρεστε στο πρόσωπο μου αφήνοντας υπονοούμενα η λέγοντας το ευθέως, όπως το πάρει κανείς, σε προκαλώ εσένα προσωπικά, το blog σου αλλά και όποιον άλλο επιθυμεί να αποδείξει ότι οποιαδήποτε απευθείας ανάθεση διενεργήθηκε επί θητείας μου ήταν παράνομη και ειδικότερα από το 2016 και μετά με το νέο νόμο ότι δεν τηρούνταν η νομοθεσία.

Σε πληροφορω λοιπόν και σε ενημερώνω πως όλες οι εργασίες, υπηρεσίες, προμήθειες κλπ της Κοινωφελής επιχειρήσης που διετέλεσα πρόεδρος και πρωτογενή αιτήματα έχουν και προσκλήσεις για προσφορές προς κάθε ενδιαφερόμενο και αποφάσεις και συμβάσεις και εντάλματα και όλα τα συναφή και νόμιμα δικαιολογητικά.
Δεν θυμάμαι ποτέ μα ποτέ να υπήρξε προμηθευτης που να είχε όλα τα δικαιολογητικά και να κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορα και να τον εξαίρεσα από την διαδικασία.
Επίσης δεν θυμάμαι ποτε να πήγα με κάποιον στα δικαστήρια για να πληρωθεί, δεν θυμάμαι ακόμα εργασία που να μην έγινε όπως μας λέτε και για τούτο βεβαιώνουν οι αρμόδιες επιτροπές παραλαβής και το ΔΣ κατόπιν σχετικού ελέγχου.

Εγώ κύριε άφησα έργο, άφησα 3 ΚΔΑΠ που εξυπηρετούν 200 παιδιά και τις οικογένειές τους, άφησα το λαογραφικό μουσείο στην Παλαιομάνινα που λειτουργεί κανονικά και σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε, άφησα το Γυμναστήριο Παπαδάτου που επίσης λειτουργεί κανονικά και ένα έτοιμο ΚΗΦΗ που περιμένει την άδεια του για να αρχίσει τη λειτουργία του. Άφησα ακόμη αυτοκίνητο για να λειτουργεί το πρόγραμμα στήριξης υπερηλίκων Αλυζίας και έκανα επέκταση σε όλα τα χωριά του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε όλα τα χωριά του Ξηρομέρου. Άφησα 11 υπαλλήλους νέους με διαγωνισμο ΑΣΕΠ , νέες θέσεις εργασίας. Τέλος οι δράσεις μας σε εκδηλώσεις, σχολεια , κλπ είναι γνωστές και πολλές φορές αναφερόμενες.
Δεν θα αναφερθώ ξανά στα παρελθόντα χρέη που εξοφλήθηκαν και στα νέα που δεν υπήρξαν ποτέ γιατί καταντάει γραφικό όπως γίνεστε και εσείς με τις αναρτήσεις και την επίθεση προς το πρόσωπο μου…

Και μαντεψτε ? Όλες οι διαδικασίες έγιναν με μηδέν υπαλλήλους διοικητικούς και οικονομικούς της κοινωφελής . Έγιναν με προσωπική μου εργασία και με την πολύτιμη βοήθεια της οικογένειας μου και κάποιων εργαζομένων της κοινωφελής που βοήθησαν πέρα από τις δυνάμεις τους…
Αλλά ξέρετε μόνο να κράζετε σαν κοράκι ακόμη και για συμβολικές ταμπέλες…
Θα σας παρακαλούσα η λάσπη που πετάτε στον ανεμιστήρα να χετε το νου σας μην σας βρει στο μέτωπο γιατί το δικό μου προς το παρόν είναι ακόμα καθαρό.

Άρθρο από:Xiromeritis.Blogspot.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *