Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Το κινητό που είναι πιο ανθεκτικό και από τις κατσαρίδες ξαναβγαίνει στην...

Το κινητό που είναι πιο ανθεκτικό και από τις κατσαρίδες ξαναβγαίνει στην κυκλοφορία


Η Αυτοκρατορία της NOKIA αντεπιτίθεται, αγαπητοί φίλοι, προτάσσοντας τα παλιά τεθωρακισμένα κινητά που αποδείχτηκαν σκυλιά στα χέρια 100 εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Η HMD, η εταιρία από πρώην εργαζομένους της Nokia είναι έτοιμη να ισοπεδώσει όλα τα σμάρτφοουν, τα οποία άλλωστε είναι για λινάτσες, και θα ξαναφέρει τα 3310 που είναι για αρχόντους. Είτε έχετε Πάναφον, είτε έχετε Τελεστέτ, είτε Κοσμοκάρτα, μια είναι η λύση για το 2017:

17 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το 3310 πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει “εκσυγχρονισμένο”.
Σύμφωνα με το Venture Beat, η εταιρία είναι έτοιμη να ανακοινώσει κάποιες συσκευές στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα πρόκειται να παρουσιάσει 3 συσκευές: δύο νέες συσκευές Android και μία ειδική συσκευή.
Αυτή η συσκευή θα είναι “μια μοντέρνα έκδοση” του άθραυστου και παντοδύναμου 3310. Αν δηλαδή κινείται στην ίδια φιλοσοφία, τότε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίρνεις τηλέφωνα, να στέλνεις sms, να το χρησιμοποιείς για να καρφώνεις καρφιά, ή για άλλες βαριές δουλειές και επίσης η μπαταρία του λογικά θα πρέπει να κρατάει μια αιωνιότητα και μια μέρα.
Η εταιρία κρατά ακόμα κρυφές τις αλλαγές που θα ανανεώσουν την κλασική έκδοση και θα την φέρουν με σύγχρονα χαρακτηριστικά αλλά περιμένουμε να κοστίζει μόλις 60 δολάρια. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου και οι συσκευές θα διατεθούν άμεσα στην Ευρώπη.
luben.tv

0Shares