Τη τελευταία της πνοή άφησε 16χρονη από την Θήβα, η οποία διαγνώστηκε με κορονοϊό, έμεινε στο σπίτι ως ασυμπτωματική, ωστόσο παρουσίασε χτες επιδείνωση, αμέσως εισήχθη σε ΜΕΘ ενώ σήμερα το πρωί κατέληξε.

Πρόκειται για το νεότερο θύμα κορονοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του news4health, το νεαρό κορίτσι είχε υποκείμενα νοσήματα.

«Η 16χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων» τόνισε ο δήμαρχος Θήβας.

Η μητέρα του νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό.
Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείο Θήβας

Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.
Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.
Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.dikaiologitika.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *