Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ«Το τροχαίο στην Κηφισίας άφησε εμένα στο καρότσι μου και τον φίλο...

«Το τροχαίο στην Κηφισίας άφησε εμένα στο καρότσι μου και τον φίλο μου στον τάφο»

τροχαιο

Tο τροχαίο που συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο – Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 23χρονη ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω στον τοίχο τράπεζας και τυλίχτηκε στις φλόγες

Λένε πως μια στιγμή είναι αρκετή για να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Έτσι ακριβώς συνέβη και με την Γεωργία Κάλτση, που είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όσα δηλαδή κρατά μια στιγμή, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε ένας αγαπημένος φίλος της.

Το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σε γνωστό σημείο καρμανιόλα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 23χρονη σήμερα Γεωργία ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω στον τοίχο υποκαταστήματος Τράπεζας και τυλίχτηκε στις φλόγες. Η Γεωργία ήταν ζωντανή και ακόμη και σήμερα μιλώντας στο protothema.gr θυμάται εκείνα τα δευτερόλεπτα που έμοιαζαν αιώνας.

«Αυτό που μου άφησε αυτό το τραγικό τροχαίο είναι εμένα στο καρότσι μου και τον πολύ καλό μου φίλο Αποστόλη στο τάφο. Όλα τα θυμάμαι. Κανείς από τη παρέα μου δεν είχε τις αισθήσεις του. Εγώ ήμουν ξύπνια και ψύχραιμη. Εγώ καλούσα σε βοήθεια όσο μπορούσα. Ένιωθα τη ζέστη από τη φωτιά που είχε ανάψει στο αυτοκίνητο.Με έσωσε ένα δερμάτινο μπουφάν που φορούσα και δεν καιγόταν. Προσπαθούσα να μην λιποθυμήσω για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους φίλους μου. Έφτανα με το δεξί μου χέρι τον Αποστόλη αλλά ο Αποστόλης δεν είχε σφυγμό. Έβαλα δύναμη να συρθώ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να βγω από το αμάξι.Έμεινα η μισή έξω από το αυτοκίνητο και θυμάμαι ότι φώναζα συνέχεια βοήθεια.Είχα σπάσει τη μέση μου, είχα εγκαύματα και σημάδια στα χέρια . Όλα έγιναν τόσο γρήγορα . Σε κλάσματα δευτερολέπτου. Οι περαστικοί μας βοήθησαν ενώ στη συνέχεια ήρθε και η Πυροσβεστική».

Όπως η ίδια λέει στάθηκε πολύ τυχερή ενώ πήγε και γύρισε από το θάνατο αρκετές φορές. Ωστόσο πάντα θα πονά για τον άδικο θάνατο του φίλου της, του Αποστόλη. «Χάρη στους γιατρούς είμαι ακόμα ζωντανή . Έφυγα και με ξαναγύρισαν πολλές φορές .Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξαναδώ τον Αποστόλη. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πολύ καλός μου φίλος»

πηγη http://sinidisi.gr