14
Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η σύλληψη του δολοφόνου του 14χρονου , ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί έξω από το κλειστό Γυμναστήριο στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές.
Πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για “ερασιτέχνη”, ο οποίος δεν προσπάθησε καν να εξαφανίσει το μαχαίρι του εγκλήματος το οποίο και άφησε στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στο όπλο του εγκλήματος έχουν βρεθεί αποτυπώματα, τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Την ίδια ώρα, το DNA του δολοφόνου, που βρέθηκε στα νύχια του άτυχου μαθητή που πάλεψε με τον άνθρωπο που του στέρησε με τόσο βίαιο τρόπο, αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.
Παράλληλα η αστυνομία έχει στα χέρια της και εξετάζει οπτικό υλικό από κάμερα καταστήματος στο σημείο όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες χώρισαν οι δρόμοι του θύματος με τον φίλο του, το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής η σορός του ανήλικου είχε συρθεί από τον δολοφόνο για μερικά μέτρα, ενώ εκτός από το λαιμό, ο 14χρονος είχε τραύμα από μαχαίρι και στην αριστερή πλευρά του αυχένα.
Έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης από την αστυνομία και εξετάζονται πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, από τους οποίους έχουν ληφθεί και αποτυπώματα προκειμένου να γίνει σύγκριση με αυτά που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.
Ο δολοφόνος επιχείρησε να κρύψει το άψυχο σώμα του 14χρονου
Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άγρια εν ψυχρώ δολοφονία του 14χρονου αγοριού στη περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης.
Νεότερες πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής αναφέρουν πως σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ιατροδικαστού η σορός του ανήλικου είχε συρθεί από τον δολοφόνο για μερικά μέτρα.
Το άψυχο σώμα του αγοριού εντοπίστηκε σε οικόπεδο απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής με τον δράστη να προσπαθεί έστω και πρόχειρα να το εξαφανίσει.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εντοπίστηκαν δύο τραύματα από μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού του 14χρονου. Συγκεκριμένα το ένα τραύμα είναι στην αριστερή τραχηλική χώρα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά του αυχένα. Από την εικόνα των τραυμάτων φαίνεται πως η επίθεση που δέχτηκε ο ανήλικος έγινε από μπροστά και πιθανότατα ο δράστης ήταν δεξιόχειρας.
Επίσης στα χέρια του 14χρονου εντοπίστηκαν σημάδια από μαχαίρι και ίχνη πάλης κάτι που σημαίνει πως πάλεψε για τη ζωή του.
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν κάθε σενάριο αλλά φαίνεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο της σεξουαλικής επίθεσης.
Το χρονικό
Το παιδί εντοπίστηκε δολοφονημένο, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του χωριού.
Τα προσωπικά του αντικείμενα δεν είχαν αφαιρεθεί.
Συγκεκριμένα, ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.
Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.
Αγωνιούσαν οι γονείς του
Οι γονείς του, που είχαν χάσει τα ίχνη του από το βράδυ του Σαββάτου, είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.
Μόλις ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπίστηκε νεκρό.
Οι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες αναζητούν το δράστη και στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση
Σήμερα (12-06-2016) και ώρα 10:30, στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, 14χρονος ημεδαπός.
Σύμφωνα με αυτοψία κας. Ιατροδικαστή, ο ανήλικος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *