Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Το 1° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας το Σάββατο...

Το 1° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην Βόνιτσα είναι γεγονός

αφίσα

Για πρώτη φορά στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα διοργανωθεί στις 17 Φεβρουαρίου στην Βόνιτσα το Πρώτο Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Το Αποκριάτικο Παιδικό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στην Βόνιτσα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 15.45 μμ στον κεντρικό δρόμο με κατάληξη στην πλατεία της Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό πάρτυ με πολλές εκπλήξεις κλόουν και πολύ μουσική.
Στην πλατεία θα υπάρχουν χυμοί και αναψυκτικά για όλους δύο κλόουν που θα παίξουν με τα παιδιά και θα γίνει είναι σόου freestyle και Οριεντάλ από την Ιωάννα Ρούτση και τους μαθητές της
Τα γκρουπ θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας και από εκεί με τους ήχους αποκριάτικης μουσικής θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας με κατεύθυνση την παραλία και κατάληξη την πλατεία .
Τα γκρουπ και περισσότερα από 300 παιδιά προετοιμάζονται πυρετωδώς και είναι σίγουρο ότι όλα τα παιδιά θα απολαύσουν το αποκριάτικο πάρτυ και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους .
Τα γκρουπ που θα συμμετάσχουν είναι τα εξής :
ΔΡΥΜΟΣ: ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΘΥΡΡΕΙΟ: ΣΑΚΟΥΛΑ…!! ΝΑΒΑΛΩ?
ΠΛΑΓΙΑ: ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ
ΚΔΑΠ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΤΑ ΜΠΑΙΓΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ…!
2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Α Κ’ Ε ΤΑΞΗ): Ο ΚΥΒΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΚ
2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΣΤ ΤΑΞΗ): ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ
ΚΔΑΠ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: ΗΝΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Β ΤΑΞΗ): ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ…. ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ

( Υπάρχει ακόμη ένα γκρουπ που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το όνομα του )
Την Αποκριάτικη παιδική Παρέλαση θα την ξεκινήσουν κλόουν
Βασικός παρουσιαστής του πρώτου Παιδικού Αποκριάτικου Καρναβαλιού θα είναι ο μάγος Oscar που θα εμφανιστεί για να αφήσει παιδία και γονείς, μετέωρους ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση
Θα δωθούν έπαθλα στα πρώτα αποκριάτικα γκρουπ όπου θα προσφερθεί στον :
1ο 500 ευρώ , στον 2ο 300 ευρώ και στον 3ο 200 ευρώ .
Τα έπαθλα δεν θα είναι σε χρήματα αλλά αυστηρά σε σχολικά είδη , σε γραφική ύλη ,σε είδη Υπολογιστών, Εκτυπωτών , σε κάλυψη μέρος εκδηλώσεων του σχολείου ή του συλλόγου , ή σε κάλυψη μέρους σχολικής εκδρομής (Τα δώρα θα είναι προσφορά από σπόνσορες των αποκριάτικων εκδηλώσεων).
Τιμητικά τα τρία πρώτα γκρουπ θα ξεκινήσουν το καρναβάλι του Γληγοράκη την Καθαρή Δευτέρα στην Βόνιτσα.
Θα υπάρχει επιτροπή που θα αποτελείται από 4 άτομα τα οποία θα είναι εκτός Δήμου και που θα έχουν μεγάλη εμπειρία από παιδικά καρναβάλια σε Πάτρα και Ξάνθη. Η επιτροπή θα κρίνει τους νικητές του παιδικού καρναβαλιού και θα βρίσκεται ανάμεσα από τα γκρουπ με αποκριάτικες στολές .
Στόχος του παιδικού αποκριάτικου καρναβαλιού είναι να μαζέψει όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι με σκοπό να καθιερωθεί και να διοργανώνεται όχι μόνο στην Βόνιτσα αλλά και στις άλλες δύο έδρες του Δήμου ( Κατούνα, Πάλαιρος)
Καλή διασκέδαση

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ