Για να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του ανήρτησε βίντεο µε προσωπικές τους στιγµές σε πορνογραφικά sites

Περίπτωση εκδικητικής πορνογραφίας συζητήθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου, μετά από μήνυση μιας νεαρής γυναίκας στον πρώην σύντροφο της.
Η γυναίκα είχε σχέση με τον εν λόγω για 4 χρόνια, η οποία διακόπηκε το 2016. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, ο άνδρας δεν αποδέχθηκε τον χωρισμό και άρχισε να στέλνει απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στην νεαρή, αλλά και σε μέλη της οικογένειάς της. Επιπλέον, όπως ισχυρίστηκε η πλευρά της μηνύτριας, δημοσιοποίησε και ένα βίντεο από προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
Η δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας Παναγιώτα Αμούργη, κατέθεσε στο Δικαστήριο έναν μεγάλο αριθμό μηνυμάτων, απειλητικών και υβριστικών, που είχε στείλει ο κατηγορούμενος στην πρώην σύντροφό του, στην αδελφή της και στον μετέπειτα σύζυγό της, από διάφορα προφίλ που δημιούργησε και τα οποία ήταν ψεύτικα, ενώ κάποια μηνύματα προέρχονταν και από το πραγματικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ο ίδιος που συμμετείχε στο βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με την κοπέλα, η οποία νωρίτερα είχε υποστηρίξει είχε καταγραφεί την εποχή που ήταν ζευγάρι. Αρνήθηκε επίσης ότι ανήρτησε το υλικό σε πορνογραφικά σάιτ, ενώ αρνήθηκε και όλες τις κατηγορίες περί απειλητικών και υβριστικών μηνυμάτων, λέγοντας ότι δεν είχε δημιουργήσει εκείνος τα ψεύτικα προφίλ, αλλά ούτε καν εκείνο που έγραφε το όνομά του.
Δεν έπεισε όμως την Έδρα και η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του. Έτσι κρίθηκε ένοχος και οι ποινή που του επιβλήθηκε ήταν τρία χρόνια φυλάκισης, με αναστολή καθώς και περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και παρουσία τρεις φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, καθώς ο ίδιος δεν είναι από το Μεσολόγγι.
Δυστυχώς φαίνεται ότι η εκδικητική πορνογραφία και άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις, έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και σε μικρότερες κοινωνίες όπως είναι το Μεσολόγγι. Είναι τουλάχιστον τραγικό να μην μπορεί μια γυναίκα να κάνει επιλογή συντρόφου με τον φόβο της διαπόμπευσης από τον πρώην σύντροφο. Και το χειρότερο είναι ότι τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σε μικρές πόλεις, όπως το Μεσολόγγι, δυστυχώς γίνονται γνωστά σε όλο τον κύκλο του θύματος, αφού και στην προκειμένη περίπτωση το υλικό διέρρευσε από κινητό σε κινητό σε συγγενείς και φίλους της νεαρής γυναίκας.
aixmi-news

Από xiromeropress