Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Τρομερό βίντεο:Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας , με τραγούδι του αξέχαστου Μητροπάνου

Τρομερό βίντεο:Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας , με τραγούδι του αξέχαστου Μητροπάνου

Τρομερό βίντεο:Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας , με τραγούδι του αξέχαστου Μητροπάνου
Ενα εκπληκτικό βίντεο της Ελλάδας με το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου μας θυμίζει πως οι ομορφιές της χώρας μας είναι εκεί και μας «περιμένουν» να τις απολαύσουμε ξανά.

Οι περισσότερες χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, βρίσκονται εν μέσω καραντίνας στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Οι εικόνες και στην χώρα μας αυτό το διάστημα δεν θυμίζουν σε τίποτα την Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, αφού οι δρόμοι είναι άδειοι, τα μαγαζιά κλειστά και η κυκλοφορία των πολιτών γίνεται στο πλαίσιο των μέτρων.

Όμως αργά ή γρήγορα και η Ελλάδα θα επιστρέψει σε μια κανονικότητα, διαφορετική ίσως σε σχέση με όσα ξέραμε μέχρι πριν την επιδημία της covid-19, αλλά θα είναι μια επιστροφή.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούμε να απολαύσουμε ξανά τις ομορφιές της χώρας στην οποία ζούμε, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο καιρός φτιάχνει, οι μέρες είναι ηλιόλουστες και το καλοκαίρι έρχεται.

Οι ομορφιές της Ελλάδας, «υπενθυμίζονται» σε ένα εκπληκτικό βίντεο με μουσική υπόκρουση το τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου «Θες».

Ωραίες εικόνες της χώρας μας, όπως την ξέρουμε, φωτίζουν τις «άχρωμες» και δύσκολες μέρες που διανύουμε και δίνουν ελπίδα σε όλους πως θα απολαύσουμε ξανά τον ήλιο, την θάλασσα ή το βουνό παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ