Υπογραφή σύμβασης από τον Γ. Παπαναστασίου για έργα σε σχολικά κτίρια της περιφέρειας του Δήμου Αγρινίου.

0
112

%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1
Σε έργα υποδομής και την διαμόρφωση των χώρων γύρω από το νέο νηπιαγωγείο Νεάπολης, το οποίο λειτουργεί για πρώτη φορά το σχολικό έτος 2016 – 2017, προχωρά ο Δήμος Αγρινίου μετά από τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Στο πλαίσιο της παρέμβασης αυτής, συνολικού προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ, προβλέπεται η κατασκευή έργων υποδομής, όπως ύδρευση – αποχέτευση και ηλεκτροφωτισμός, κρασπεδόρειθρων και πεζοδρομίων, καθώς και η ασφαλτόστρωση των περιμετρικών οδών γύρω από το νηπιαγωγείο της Νεάπολης.
Αμέσως μετά σε δήλωσή του ο κ. Γ. Παπαναστασίου επισήμανε :
« Η Δημοτική Αρχή προχωρά απερίσπαστη στην υλοποίηση του σχεδίου της για τη δημιουργία και βελτίωση των υποδομών σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας των δημοτών. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποδεικνύει εμπράκτως τη σημασία που αποδίδουμε στα έργα που έχει ανάγκη η περιφέρεια του Δήμου και η νεολαία.
Στην κατεύθυνση αυτή, το αμέσως προσεχές διάστημα, ο Δήμος Αγρινίου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα ανακοινώσει την υλοποίηση και άλλων έργων που σχετίζονται με τον αθλητισμό και τις υποδομές εκείνες που χρειάζεται ο τόπος προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, να βγει οριστικά από την απομόνωση, και να μπει στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here