ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα. Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα το όνομα και το λογότυπο του νέου συνδυασμού μας, που με την στήριξη και την εντολή των πολιτών του Ξηρομέρου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, φιλοδοξεί να είναι η νέα διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου.
ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Το όνομα του συνδυασμού μας προέκυψε μέσω της ανοικτής διαδικασίας που ακολουθήσαμε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου που ανταποκρίθηκαν, με τις δεκάδες προτάσεις που πήραμε στο ηλεκτρονικό μας γραμματοκιβώτιο.
Για εμάς άλλο ένα σημάδι προστέθηκε, στη λίστα των πολύ θετικών μηνυμάτων και της αμέριστης στήριξης που λαμβάνουμε καθημερινά από την κοινωνία των πολιτών του Ξηρομέρου.
Μία μία οι λέξεις του συνδυασμού μας.
ΞΗΡΟΜΕΡΟ: Ο τόπος που έχουμε στήσει τις ζωές μας, τα όνειρα μας, το μέλλον μας.
Δύναμη: Τα άξια και με περίσσια διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς μέλη του συνδυασμού μας.
Ελπίδα: Κινητήριος εσωτερική δύναμη για υψηλούς στόχους. Φιλοσοφία και στάση ζωής απέναντι στην απαισιοδοξία και στη μιζέρια που δεν μας αξίζει.
Ανατροπή τώρα: Με την πολιτική μας στάση και ψήφο, δυναμικά αλλάζουμε το διαμορφωμένο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό τώρα, γιατί τώρα είναι η ώρα και γιατί αξίζουμε κάτι πολύ καλύτερο.
Το λογότυπο μας ενσωματώνει και συμβολίζει όλες τις λέξεις του ονόματος του συνδυασμού μας, ο οποίος είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν και τον στηρίζουν, με διαφορετικές κομματικές και πολιτικές αναφορές, χωρίς να τις απεμπολούν, αλλά και χωρίς να τους εμποδίζει να συνεννοηθούν για ένα κοινό σχέδιο ανάπτυξης του τόπου μας. Προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλους τους εργασιακούς χώρους, από όλους τους τομείς της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας, πολίτες της κοινωνίας του Ξηρομέρου.
Εντός λίγων ημερών θα κοινοποιηθεί και η διακήρυξη αρχών της παράταξης μας, όπου εκεί θα τίθεται με σαφήνεια το πολιτικό μας πλαίσιο, γιατί για εμάς είναι αγωνία και ζητούμενο, να φέρουμε επιτέλους και στο Ξηρόμερο την πολιτική στο προσκήνιο.
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου, με δύναμη ελπίδας. Καλώς να μας έρθει το 2019.
Η Δημοτική Παράταξη
ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Δύναμη ελπίδας
Ανατροπή τώρα
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *