ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Φίλες και φίλοι, με απόλυτο αίσθημα συνέπειας και ευθύνης αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή».

Η πεποίθηση πως το τέλος της οικονομικής κρίσης θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τη χώρα επιβάλει η Δυτική Ελλάδα να μην μείνει άλλο πίσω. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για χαμένες ευκαιρίες, αδιαφορία και καθυστερήσεις. Η Περιφέρειά μας πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στην επόμενη περίοδο. Μπροστά στην οικτρή πραγματικότητα απαξίωσης και περιθωριοποίησης που βιώνει ο τόπος μας συστρατεύομαι στον αγώνα για αλλαγή του αυτοδιοικητικού κατεστημένου.

Στην νέα εποχή για την Δυτική Ελλάδα πρέπει να ηγηθούν νέοι άνθρωποι ικανοί και αυτοδημιούργητοι με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Είμαι σίγουρος πως ο Νεκτάριος Φαρμάκης μπορεί να αναστρέψει την σημερινή πραγματικότητα της ανεπαρκούς διαχείρισης και να οδηγήσει την Περιφέρεια σε αναπτυξιακή πορεία. Σας καλώ όλες και όλους να δώσουμε μαζί τη μάχη. Να βάλουμε τέλος στο παλιό. Να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα. Να δημιουργήσουμε το μέλλον που αξίζουμε και αρμόζει στην Περιφέρειά μας. Να τα φτιάξουμε ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Βόνιτσα Αιτ/νιας στις 28/2/1977 Είναι νυμφευμένος με την Μαρία Φερεντίνου του Αθανασίου, Εικαστικό και έχει ένα υιό 11 ετών, τον Νικόλαο Γούδα. Γονείς του είναι ο Νικόλαος και η ευδοκία Γούδα. Αδελφή του η Χαριτωμένη Γούδα Θεολόγος. Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Αποφοίτησε από το Λυκείο Βόνιτσας με άριστα. Υπηρέτησε τη θητεία του στο πεζικό. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ στην Άρτα και υπήρξε ενεργό μέλος στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ ως υπεύθυνος ιδεολογίας .
Από το 2000 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με την εισαγωγή καφέ και από το 2004 διατηρεί επιχείρηση γεωργικών εφοδίων στη γενέτειρα του την Βόνιτσα ενώ παράλληλα είναι και παραγωγός ελαιολάδου.Υπήρξε πρόεδρος τη ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας τα έτη 2010-2014 , Το 2013 με απόφαση ου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Μανώλη Κεφαλογιάννη ορίζεται ως συνεργάτης της Γραμματείας Εκλογών στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το Μάιο του 2014 εκλέγεται ως πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Το 2018 εκλέγεται στην ΝΟ.ΔΕ Αιτωλοακαρνανίας όπου ως και σήμερα είναι γραμματέας.

agriniotimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *