Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης σε συνεργασία ,με την προϊσταμένη του Νομικού Προσώπου και των Βρεφονηπιακών Σταθμών Νεκταρία Λάμπρη και τις βρεφονηπιοκόμους όλων των Παιδικών Σταθμών αποφάσισαν και για αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα να εκπλήξουν ευχάριστα τους μικρούς “ήρωες” αυτής της δύσκολης περιόδου, τους λιλιπούτειους μαθητές των βρεφονηπιακών σταθμών ,που στερούνται το ανέμελο παιχνίδι, τη φροντίδα και τη δημιουργική απασχόληση που απολαμβάνουν στους Παιδικούς Σταθμούς που τους φιλοξενούν, μοιράζοντας τους όμορφα, Πασχαλινά δώρα.
Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου θα πάρουν το συμβολικό τους Πασχαλινό δώρο. Οι εργαζόμενοι των Σταθμών μερίμνησαν για την προετοιμασία των δώρων για περίπου 130 παιδιά, υπερβαίνοντας όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες και τηρώντας τους κανόνες υγειονομικής προστασίας.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι βρεφονηπιοκόμοι των σταθμών να ευχηθούν ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ στους γονείς και να χαροποιήσουν τα παιδιά που παραμένουν κλεισμένα στο σπίτι.
Είναι μια συμβολική χειρονομία για να αντιληφθούν οι γονείς και τα παιδιά ότι η σκέψη μας είναι μαζί τους και οτι περιμένουμε με ανυπομονησία να επιστρέψουν τα παιδιά στον Παιδικό Σταθμό
Εύχομαι να γιορτάσουμε όλοι μαζί, του χρόνου, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, όπως ξέρουμε εμείς οι Έλληνες
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους !
ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *