Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Φαρ Ουέστ το Αιτωλικό – Ρομά εμβόλισε περιπολικό με το αυτοκίνητό του!

Φαρ Ουέστ το Αιτωλικό – Ρομά εμβόλισε περιπολικό με το αυτοκίνητό του!

Φαρ Ουέστ το Αιτωλικό – Ρομά εμβόλισε περιπολικό με το αυτοκίνητό του!Απίστευτα πράγματα συνέβησαν την Παρασκευή (18/08) στην περιοχή του Αιτωλικού

Ρομά που οδηγούσε ΙΧ επιβατικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας και προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημα του ρομά.

Ο αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από τον Ρομά και από τους συγγενείς του που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από λίγη ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των Ρομά για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση, απειλή και απείθεια.

Το σίριαλ είχε και συνέχεια…. τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο ίδιος Ρομά, δέχθηκε σήμα από άνδρες της ΟΠΚΕ Αιτωλίας να σταματήσει ώστε να του γίνει έλεγχος και αυτός εμβόλισε το περιπολικό και τράπηκε σε φυγή ξανά…

Η κατάσταση στο Αιτωλικό φαίνεται πως έχει ξεφύγει από τα χέρια της αστυνομίας με τους Ρομά να δρουν ανεξέλεγκτοι και πλέον δεν είναι απίθανο να ξανά ζήσουμε τις μέρες του Αυγούστου του 2012.

Το βίντεο της απρόκλητης επίθεσης που δέχεται ο αστυνομικός:

Πηγή: messolonghivoice.gr

0Shares