luciaperez_473_355-682x384
Βασανιστικό θάνατο είχε η 16χρονη Lucia Perez που απήχθη από συμμορία εμπόρων ναρκωτικών ενώ έφευγε από το σχολείο της στην Αργεντινή.
Αφού της χορήγησαν κοκαΐνη και κάνναβη, τη βίασαν και την παλούκωσαν, οι έμποροι ναρκωτικών τη μετέφεραν σε κλινική αποτοξίνωσης. Το προσωπικό της κλινικής ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, πιστεύοντας ότι είχε πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης. Γρήγορα όμως ανακάλυψαν τι είχε συμβεί όταν την εξέτασαν εξονυχιστικά.
Οι απαγωγείς της είχαν αλλάξει ρούχα και την είχαν πλύνει σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα τραύματά της πριν την αφήσουν στην κλινική. “Ο θάνατός της οφείλεται στο παλούκωμα. Υπέστη βάναυση, απάνθρωπη σεξουαλική κακοποίηση”, υπογράμμισε η εισαγγελέας Maria Isabel Sanchez.
Οι αρχές έχουν συλλάβει τον 23χρονο Matias Gabriel Farias και τον 41χρονο Juan Pablo Offidani, ταυτοποιώντας το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να τη μεταφέρουν στην κλινική. Στο αυτοκίνητο βρήκαν ναρκωτικά, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ερωτικά παιχνίδια και πυρομαχικά.
Ο πατέρας της 16χρονης Guillermo Perez ζητά να τιμωρηθούν με ισόβια οι δολοφόνοι της κόρης του. “Θέλουμε ισόβια και όχι μόνο 10 με 15 χρόνια στη φυλακή και μετά να κυκλοφορούν ελεύθεροι για να κάνουν τα ίδια. Η κόρη μου ναρκώθηκε, βιάστηκε και παλουκώθηκε. Ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;”.
Πηγή: Metro
.newsit.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *