Ανδρας μεταξύ 26 και 30 χρόνων, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός και με… αριστοκρατικές καταβολές είναι ο μανιακός δολοφόνος των οδηγών ταξί που δρούσε στην Κηφισιά, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έγιναν στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη!
Ακριβώς έναν χρόνο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο η γνωστή δημοσιογράφος ακολούθησε τα ίχνη του ανθρώπου που έσπειρε τον τρόμο στις πιάτσες των ταξί, κάθισε στην ίδια θέση με αυτόν και ακολούθησε τη διαδρομή θανάτου σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσει το προφίλ του.
Σημαντική στάθηκε η μαρτυρία του νεαρού οδηγού που πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι, ο οποίος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε τη νύχτα που σημάδεψε τη ζωή του.
Σύμφωνα με την εικόνα που συγκράτησε το πρώτο θύμα του μανιακού δολοφόνου, το οποίο επέζησε παρά τις τρεις σφαίρες που δέχτηκε, ο δράστης των πρωτοφανών επιθέσεων είναι νεαρής ηλικίας, λεπτός, με μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον οδηγό ταξί, τα ελληνικά του ήταν πολύ καλά, ενώ έδειχνε κάτοικος βορείων προαστίων.
Χωρίς κουκούλα
Το μοιραίο βράδυ φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε αθλητικό σάκο, ενώ έμοιαζε σαν να έχει βγει από γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας. «Δεν φαινόταν καθόλου ταλαιπωρημένος, το αντίθετο. Μπήκε στο ταξί χωρίς να φοράει την κουκούλα του φούτερ, είπε καλησπέρα και μου ζήτησε να τον πάω στην οδό Μαυρομιχάλη 5. Μου έδωσε κάποιες οδηγίες και κατάλαβα πως πρέπει να ήταν από την περιοχή γιατί τη γνώριζε καλά» ανέφερε ο οδηγός.
Περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν, είπε: «Με το που περάσαμε τη διασταύρωση και ενώ ήμασταν σε κίνηση, μου έριξε την πρώτη σφαίρα πίσω δεξιά. Δεν κουνήθηκε καθόλου. Στ’ αυτιά μου ακούστηκε ένας περίεργος μεταλλικός θόρυβος. Σαν κάποιος να χτύπησε με ένα αντικείμενο μια κατσαρόλα. Τότε λιποθύμησα για δευτερόλεπτα». Ομως ο δράστης δεν αρκέστηκε στη μία σφαίρα, αλλά πυροβόλησε εν ψυχρώ άλλες δύο φορές το θύμα του, που επέζησε από θαύμα.
«Πρέπει να βρεθεί για να μην έχουμε κι άλλα θύματα. Να ηρεμήσει ο κόσμος, ο κλάδος των οδηγών ταξί αλλά και η οικογένεια του δεύτερου θύματος» τόνισε ο νεαρός οδηγός. Να σημειωθεί ότι από τις σφαίρες του killer έπεσε νεκρός την 1η Μαρτίου του 2017 ο οδηγός ταξί Γιώργος Δεκαβάλας.
πηγη madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *