Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια που συνεχίζει την καταστροφική της πορεία. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σταματήσουν τη φωτιά που απειλεί κατοικημένες περιοχές. Συνελήφθη ένα άτομο που κατηγορείται ότι προκάλεσε την πυρκαγιά χθες το μεσημέρι. Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Τα ξημερώματα ξέσπασαν τρία νέα μέτωπα.

Συναγερμός αυτή την ώρα στην Εύβοια καθώς οι φλόγες απειλούν το χωριό Γαβαλάς. Οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή, βοήθησαν την φωτιά να περάσει τον δρόμο και να φτάσει στο ρέμα λίγο πριν το χωριό. Μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών οχημάτων βρίσκεται εκεί για να προστατεύσουν στα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων.

Σε όλη την περιοχή επιχειρούν αυτήν την ώρα ισχυρότατες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, 185 πυσβέστες με 98 οχήματα, 60 άτομα πεζοπόρα τμήματα, υδροφόρες των ΟΤΑ και χωματουργικά μηχανήματα, 4 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Η Πυροσβεστική έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην περιοχή Γαβαλάς, προκειμένου να περιοριστεί η καταστροφική πορεία της φωτιάς στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.makeleio.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *