ττττ
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ο Γιώργος Τράγκας ξεκίνησε οικειοθελώς σχεδόν να μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, τα κανάλια, τη διαδικασία της αδειοδότησης, αλλά και την κυβέρνηση. Κουβέντα στην κουβέντα ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τα πιο αιχμηρά σχόλια, όπως αυτά που συνηθίζει στη ραδιοφωνική εκπομπή του και οι παρουσιαστές του «Έτοιμο το πρωινό» μάλλον δεν ήταν και τόσο …έτοιμοι για αυτό.
Ένα απλό «μαλ…ίες» ήταν η αρχή, με την Κατερίνα Καραβάτου να δοκιμάζει ένα ετεροχρονισμένο «μπιπ».
«Επειδή τα έχω ξαναζήσει πιστεύω ότι έχουν ρεκόρ Γκίνες στην ηλιθιότητα, στην ανοησία, στην άγνοια και στην απειρία.»
«Εντάξει, μην τα λέτε όμως τώρα κι εσείς από εδώ γιατί θα με πιάσει κι εμένα δύσπνοια, δεν μπορώ» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.
«Υπήρχε ένα ηλίθιο επιχείρημα ότι η αγορά αντέχει μόνο 4 κανάλια. Δεν θέλω να πω την φράση, αλλά θα το πω …τσάι με παπα… για να μην πω τσάι με παπα…..» σχολίασε σε λίγη ώρα ο Γιώργος Τράγκας κάνοντας τους παρουσιαστές να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και να προσπαθούν να σταματήσουν τον «καταρρακτώδη» και ανεξέλεγκτο λόγο του δημοσιογράφου.
«Αν κλείσουμε να κλείσουμε σε τρεις μήνες όχι αύριο!» σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης και λίγο αργότερα συνέχισε: «Έτσι δεν έχουμε και το ρίσκο των τριών μηνών, τόσα που έχουν ειπωθεί μπορεί από αύριο να μην εκπέμπουμε. «Τόσο καλά που τα πηγαίνει αυτή η εκπομπή, τόσο λίγο να κρατήσει, κρίμα» σχολίασε επίσης στο ίδιο κλίμα η Κατερίνα Καραβάτου.
Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή, γιατί μπορεί να προσπάθησαν να αλλάξουν θέμα, αλλά και ο χωρισμός Brad Pitt και Angelina Jolie δεν έφερε λιγότερα «εγκεφαλικά» στους παρουσιαστές. «Καλά κι αυτή τώρα το έχει παρακάνει, έχει ανορεξία, έχει γίνει κόκκαλα από πάνω μέχρι κάτω, νομίζεις ότι βλέπεις σούπα από κόκαλα. Κι ο άλλος έχει βαρεθεί, του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, δεν βρίσκει ώρα να γαμ….» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας και συνέχιζε με τα παιδιά τους όταν ο Κρατερός Κατσούλης σηκώθηκε όρθιος σε μια στιγμή απελπισίας, προσπαθώντας να του δώσουν να καταλάβει ότι η εκπομπή τους είναι πρωινή.
Κι αφού είδαν πως ούτε τα media, ούτε το lifestyle θα μπορέσουν να κόψουν αυτό τον ειρμό, δοκίμασαν και με μαγειρική «Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό; Να σας το φτιάξω» παραμιλούσε η Κατερίνα Καραβάτου μέχρι που ο Κρατερός Κατσούλης έβαλε τελεία σε όλο αυτόν τον παραλογισμό… «Στοπ! Ακολουθείτε εμένα πάμε στο δώρο μας».zappit.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *