Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο σχετικά με την ποινή του Αλέξη Παππά και του Κρις Σταμούλης!

Προς το τέλους του χθεσινού επεισοδίου και λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού είδαμε τους δύο παίκτες της μπλε ομάδας να εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα και να χάνονται για περίπου έξι ώρες!

Τι συνέβη; Οι συμπαίκτες τους έψαχναν τον Αλέξη και τον Κρις με αποτέλεσμα μετά από αρκετή ώρα και αφού ανησύχησαν να ενημερώσουν την παραγωγή! Το μυαλό τους πήγε στα χειρότερα, από το να χάθηκαν μέσα στο δάσος μέχρι να το πνίγηκαν στην θάλασσα! Και λογικό εδώ που τα λέμε!

Αρχικά μέσα στο μεσάνυχτα η κάμερα έπιασε τον Αλέξη Παππά να ξυπνάει τον Κρις και να ετοιμάζονται να φύγουν, κάτι που δείχνει πως είχαν συνεννοηθεί από πριν ώστε να μην τους καταλάβουν οι συμπαίκτες τους! Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν! Συγκεκριμένα ένα χιλιόμετρο μακριά από την παραλία τους υπάρχει ένα ξενοδοχείο, στο οποίο μένουν και άτομα της παραγωγής! Δεν ξέρουμε τι θα το έκαναν αλλά αποφάσισαν να πάνε να κλέψουν φαγητό από εκεί!

Σε πρώτη φάση το πλάνο τους πέτυχε αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν τροφή, όμως μόλις πήγαν να βγουν από το ξενοδοχείο τους εντόπισε ένας σεκιουριτάς! Ποια ήταν η αντίδραση των δύο παικτών; Να “σπάσουν” στον ξύλο τον άνθρωπο ώστε να τους αφήσει ελεύθερους όμως δεν καταφέραν! Άμεσα ενημερώθηκε η ασφάλεια και στην συνέχεια η παραγωγή του παιχνιδιού και έμειναν άφωνοι!

Οι παρατηρήσεις ήταν έντονες ενώ οι δύο παίκτες απειλήθηκαν με αποχώρηση από το παιχνίδι και αυτή ήταν η αρχικά σκέψη της παραγωγής! Όμως στην συνέχεια σκέφτηκαν πως η επιστροφή τους στην παραλία θα ήταν το καλύτερο για να ανέβουν κι άλλο τα νούμερα τηλεθέασης, ειδικά από την στιγμή που θα διέρρεε τι πραγματικά είχε συμβεί!

Για όσους απορούν από που γνώριζαν οι παίκτες ότι υπήρχε ξενοδοχείο εκεί κοντά, το είχαν δει όταν τους μεταφέρει βανάκι από τις παραλίες στους στίβους μάχης και στο συμβούλιο του νησιού! Ξέρανε ότι κοντά υπήρχε το hotel αλλά δεν τους έκοψε ότι οι κάμερες θα τους πιάσουν!
makeleio.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *