Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΧωρισμός - «βόμβα»

Χωρισμός – «βόμβα»

1ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ
Τι κι αν πέρυσι τέτοιο καιρό έβλεπαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με το σύντροφό της, Ανδρέα Παππά; Το φετινό Καλοκαίρι τους βρίσκει… χωρισμένους και, μάλιστα, χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι κανείς!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σχεδόν ένα χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο, η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 38χρονου Ανδρέα Παππά, με τον οποίο γνωρίστηκε στις αρχές του 2015, μέσω κοινών φίλων, στην Θεσσαλονίκη.Κατά καιρούς, οι παπαράτσι είχαν απαθανατίσει τη Τζένη και τον Ανδρέα σε βραδινές εξόδους, αλλά και στην παραλία, ενώ πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, στο ησυχαστήριο της παρουσιάστριας, την Πάτμο.
Λίγο μετά το «Χριστός ανέστη», εντελώς… αθόρυβα και ενώ ο έρωτας φαινόταν να δυναμώνει, το ζευγάριαποφάσισε να ρίξει αυλαία, σύμφωνα με όσα γράφει το «You Weekly». «Έστω και μετά από έναν χρόνο μαζί, κατάλαβαν από κοινού ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν», είπε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης και του Ανδρέα, κάνοντας γνωστή την είδηση του χωρισμού!
STAR.GR