ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Όλα θα ξεκινήσουν από το λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας στις 21.15. Εκεί τα ψαροκάικα του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας μαζί με τις βάρκες ιδιωτών και των παιδιά του Ναυταθλητικού ομίλου Βόνιτσας θα ξεκινήσουν υπό τους ήχους καντάδων με κατεύθυνση το φάρο και την παραλία της Βόνιτσας.
Παρακαλούνται όλες οι βάρκες που θα πάρουν μέρος να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας από τις 21.00 έτσι ώστε να παραλάβουν τον κόσμο που ια περιμένει.
Στις βάρκες θα έχουν την δυνατότητα να μπουν μικροί και μεγάλοι. Θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας και αυτοί από της 21.00 έτσι ώστε να μοιραστούν στις βάρκες και να ακολουθήσουν την Βαρκαρόλα .
Οι βάρκες με τους κανταδόρους όταν θα περάσουν το φάρο της Βόνιτσας και μπουν στο λιμάνι της παραλίας Βόνιτσας θα βολτάρουν αρκετές φορές κατά μήκος του λιμανιού.
Οι πυρσοί , τα βεγγαλικά και οι ήχοι των καντάδων θα δημιουργήσουν πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.
Εκπλήξεις αναμένονται και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND που θα φωτίσουν τον ουρανό της Βόνιτσας και την θάλασσα του Αμβρακικού.
Στην συνέχεια στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ακτίου Βόνιτσας στην Βόνιτσα θα στηθεί γλέντι με την ορχήστρα του Βασίλη Κονίδα και την Ειρήνη Λώλου με καταγωγή από τα Παλιάμπελα .
Εκεί θα προσφερθούν δωρεάν ψητά ψάρια του Αμβρακικού κόλπου και παραδοσιακές πίτες από τις γυναίκες του συλλόγου γυναικών Βόνιτσας .
Το γλέντι θα κρατήσει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επισκέπτης .
Φέτος η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ και η 3η Γιορτή Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου γίνεται με την συνεργασία :
-Του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας
-Του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας
-Του Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND
-Του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας
Σας περιμένουμε όλους να ταξιδέψουμε στην μουσική πανδαισία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στο φάρο Βόνιτσας και να γευτούμε τα ψητά ψάρια και τις πεντανόστιμες πίτες από τις γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας.
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *