Μια νέα σοκαριστική προφητεία επιβεβαιώνεται για την Αγία Σοφία, μετά την απόφαση της Τουρκίας να τη μετατρέψει σε τζαμί, προκαλώντας μεταξύ άλλων την έντονη ελληνική αντίδραση, καθώς η απόφαση δημιουργεί ένα σοβαρό πρόβλημα μεταξύ μουσουλμάνων Σιιτών και Σουνιτών με συγκεκριμένη σούρα στο Κοράνι που αναφέρεται ως προφητεία από τον Μωάμεθ.

Η προφητεία αναφέρει πως η Κωνσταντινούπολη όταν πέσει θα μεταφερθεί σε Αραβικά χέρια Μουσουλμανικής Πίστης.

Οι μεν Τούρκοι τώρα το έχουν περάσει ως κάτι που ολοκληρώνουν αυτοί. Οι Σιίτες Ιμάμηδες όμως από το Ιράν καθώς και μεγαλο μερος της Ούμα από Σαουδική Αραβία (για άλλους λόγους βέβαια) λένε πως αυτό δεν ισχύει και αντίθετα επικυρώνει την προφητεία στο Κοράνι που λέει πως θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους και θα την χάσει ο κάτοχος της. Μια ερμηνεία που την συνδέουν με την διάλυση της Τουρκίας.

Το τι ισχύει σαν ερμηνεία στο Κοράνι βέβαια , είναι θέμα των σχολών του Ισλάμ και παντελώς αδιάφορο για εμάς. Το ενδιαφέρον είναι η αναδυόμενη κόντρα Τουρκίας με ένα μεγάλο τόξο Σουνιτών, Ουαχαμπιτών και Σιιτών από το Ιράν και την Συρία, μέχρι την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο… και αυτό μάλλον θα μεγαλωσει.

Όποιος κατανοεί, η Τουρκία μπορεί να θέλει να φανεί προστάτης του Ισλάμ αλλά εύκολα μπορεί να γίνει και αρνητικός στόχος όλων τους. Μια διαίρεση που θέλει εξυπνάδα για να την υποδαυλίσει κάποιος και να την φουντώσει.

«Όταν η Αγία Σοφιά γίνει τζαμί, θα επιστρέψει…»: Η προφητεία που επιβεβαιώνεται!
Την ώρα που ο Χριστιανισμός βιώνει ένα σύγχρονο διωγμό, καθώς καθημερινά σφαγιάζονται πιστοί από τους ισλαμιστές, απλώς και μόνο επειδή είναι Χριστιανοί, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αποφάσισε να προκαλέσει για μία ακόμη φορά όλους τους Χριστιανούς, μετατρέποντας το σύμβολο της Ορθοδοξίας – την Αγία Σοφία – σε τζαμί για το ραμαζάνι.

Σχεδόν έναν αιώνα τώρα, η Αγία Σοφία λειτουργεί ως πολιτιστικό κέντρο. Όμως, η πρόκληση αυτή έχει εξοργίσει τους Ρώσους, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό δηλώνουν πως η Αγία Σοφία θα επιστρέψει στα χέρια των Ορθοδόξων.

Τα σημάδια των καιρών φανερώνουν πως πλέον ωριμάζουν οι συνθήκες για την μετάβαση αυτή. Πολλοί άλλωστε είναι οι γέροντες που παρακαλούν το Θεό να τους ευλογήσει με λίγα ακόμη χρόνια ζωής, προκειμένου να μπορέσουν να βιώσουν κι εκείνοι την επιστροφή της Πόλης και της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία.

Ένας γέροντας είχε προφητεύσει χαρακτηριστικά:

Ερντογάν και Αγία Σοφιά

«Μήπως δεν το βλέπουμε ότι οι Τούρκοι επιζητούν από μόνοι τους την καταστροφή; Μήπως δεν αισθανόμαστε ότι σήμανε η στιγμή όπου θα αρχίσει το Θείο Σχέδιο να γίνεται πλέον ορατό; Βλέπετε και αισθάνεστε εγκατάλειψη από τον Κύριο; Νιώθετε απουσία ή αδιαφορία από τον Θεό της Αγάπης; Ζει στα Ουράνια; Ζει στη Νέα Υόρκη; Ζει στην Ιερουσαλήμ; Κατοικεί μήπως στην Αθήνα; Ζει μέσα στις ψυχές μας και μην τον ψάχνετε αλλού…».

Athensmagazine.gr:

Από xiromeropress