ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Μετά το πανελλήνιο σοκ που προκάλεσε η εγκατάλειψη των τριών κοριτσιών (δύο νηπίων και ενός βρέφους) από τους γονείς τους στην περιοχή της Αρόης στην Πάτρα, όπου και βρέθηκαν να περιφέρονται, έρχεται μία νέα περίπτωση αυτή τη φορά στο Αγρίνιο που ανατριχιάζει την τοπική κοινωνία. 28χρονη –κατά δήλωσή της- Βουλγάρα, εμφανίστηκε στις 4 περίπου τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου, όπου λίγο αργότερα, έφερε στη ζωή με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς καμία επιπλοκή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Μέχρι τότε όλα κυλούσαν φυσιολογικά και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε αργότερα. Η αλλοδαπή κλήθηκε από το προσωπικό της κλινικής, να προσέλθει στο γραφείο κίνησης του νοσηλευτικού ιδρύματος, για να δώσει περαιτέρω στοιχεία, όπως εξάλλου προβλέπεται από την διαδικασία. Η Βουλγάρα λοιπόν τότε, είπε στις νοσηλεύτριες ότι θα πήγαινε στο κυλικείο για έναν καφέ και στη συνέχεια θα έδινε τα στοιχεία της, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ, καθώς από το σημείο εκείνο κι έπειτα εξαφανίστηκε. Η «Σ» επικοινώνησε με τον Διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Μιχάλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν.
«Από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε την τοπική αστυνομία και την εισαγγελία, όπως οφείλαμε. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο τμήμα νεογνών του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας «Καραμανδάνειο» και όπως όλα δείχνουν στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο ίδρυμα προστασίας βρεφών «Μητέρα». Η Εισαγγελία πάντως είναι αυτή που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις» ανέφερε ο κ. Μιχάλης.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, την νεαρή Βουλγάρα συνόδευε άνδρα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για σύζυγο, σύντροφο ή συγγενή της, ενώ εξετάζεται, κατά πόσο τα στοιχεία που έδωσε στο νοσοκομείο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»
sinidisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *