Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Γιώργου Γεωργίου, μετά το θάνατο του 35χρονου γιου του Τάσου. Ο άτυχος νέος έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, με το όνομα “Αταξία του Φρίντριχ”. Πρόκειται για κληρονομική πάθηση, που “χτυπά” εγκέφαλο, νωτιαίο μυελό και περιφερειακά νεύρα.
Πριν δυο χρόνια, μάλιστα, ο Γιώργος Γεωργίου είχε μιλήσει στον Θοδωρή Αθερίδη και την εκπομπή “Αργά” για τη σκληρή μάχη που έδινε ο γιος του, ο οποίος βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο. “Ο γιος μου αρρώστησε το 1992 με μια πολύ σπάνια και ανίατη ασθένεια. Τον πήγα στην Αγγλία και μου είπαν πως έπασχε από μια σπάνια ασθένεια που εμφανίζεται μια φορά στο 1,5 εκατομμύριο παιδιά και ονομάζεται Φρίντριχ”, είχε δηλώσει.
Ο ίδιος μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως η ασθένεια που εμφανίστηκε στον γιο του ήταν κληρονομική: “Είναι κληρονομική η ασθένεια. Εγώ και η μητέρα του είμαστε φορείς της ασθένειας. Ο γιος μου είναι τώρα 33 χρόνων, έχουν παραλύσει τα πόδια του και είναι σε αναπηρική πολυθρόνα”, είχε αναφέρει, δηλώνοντας πως μόλις έμαθε για την κατάσταση του παιδιού του από τους γιατρούς άσπρισαν τα μαλλιά του σε ένα βράδυ!
Ωστόσο, ο Τάσος Γεωργίου, μετά το δύσκολο αγώνα που έδωσε, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή στα 35 του χρόνια. Η κηδεία του γιου του γνωστού δημοσιογράφου θα γίνει την Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

tlife.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *