Η Σάρα Βάρλι από την Καλιφόρνια είχε έρθει αντιμέτωπη με το μετατραυματικό στρες και τη νευρική ανορεξία, μετά τον βιασμό της όταν σε ηλικία μόλις 19 χρονών.
Πέντε μήνες μετά από αυτή τη φριχτή εμπειρία βρέθηκε να ζυγίζει μόλις 41 κιλά. Η νεαρή γυναίκα τότε έτρωγε μόλις 3 σταφίδες και 3 καρύδια. Παράλληλα είχε αναπτύξει και μικροβιοφοβία, που την εμπόδιζε από το να κάνει οτιδήποτε.
Μέχρι που επισκέφτηκε ένα κέντρο προστασίας και περίθαλψης λύκων, στο οποίο δούλευε η ξαδέλφη της. «Δεν ξέρω αν θα ζούσα σήμερα αν δεν υπήρχαν οι λύκοι» εξομολογείται η Σάρα.

Παρά τις δεκάδες φοβίες της, δεν φοβόταν τους λύκους και από το 2013 άρχισε να περνά μαζί τους οκτώ ώρες τη μέρα. Αν και παραδέχεται ότι υπήρχαν στιγμές που τρόμαξε, τα ζώα την χαλάρωναν πολύ και έβγαζαν από το μυαλό της τα προβλήματα.
Τώρα πλέον η Σάρα είναι 28 χρονών και πολύ καλά στην υγεία της. Μάλιστα άνοιξε το δικό της κέντρο περίθαλψης 50 λύκων και σκύλων που έχουν διασταυρωθεί με λύκους, φροντίζοντάς τα. Η νεαρή γυναίκα βρίσκει ζώα που είτε τα έχουν παρατήσει οι ιδιοκτήτες τους, είτε βρίσκονταν σε ζωολογικούς κήπους και προσπαθεί να τους προσφέρει μία καλύτερη ζωή.
Πιστεύει δε ότι οι λύκοι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για όσους έχουν παρόμοιες ψυχολογικές ασθένειες.
.topontiki.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *