To Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης Νομού Αιτωλ/νίας “Παναγία Ελεούσα” ενημερώνει οτι η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ.) σε μεγάλη εκδήλωσή της, στα πλαίσια απονομής τιμητικών διακρίσεων-βραβεύσεις Αιτωλ/νων, βράβευσε την κα Μαρία Τσούτσου, Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», για την κοινωνική προσφορά και το έργο της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του Ερηασηρίου:
“Η εορταστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο «WYNDHAM GRAND ATHENS HOTEL», στην Αθήνα.
Το βραβείο απένειμε εκ μέρους της ΠΑΝ.ΣΥ. ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος εξήρε τη προσωπικότητα της Ιδρύτριας και το ποιοτικό έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στο νομό Αιτωλ/νίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος, ο κ. Μάριος Σαλμάς, π. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Αιτωλ/νίας, ο κ. Δημήτρης Στρατούλης, π. Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Βουλευτής Β΄ Αθηνών, η κα Χριστίνα Σταρακά, Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας, εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και πλήθος Αιτωλοακαρνάνων.
Την Επίτιμη Πρόεδρο τιμητικά συνόδευσαν η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά, η κα Τέτα Ρεπάσου και η κα Βίβια Φαρμάκη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» κα Βασιλική Μαραγιάννη, εκλεκτά μέλη μας, η διοίκηση των εργαζομένων και πολλοί εργαζόμενοι. Από το παλαιό Διοικητικό Συμβούλιο παρευρέθηκαν τα επίτιμα μέλη η κα Χριστίνα Φίλου δωρήτρια και η κα Παυλίνα Σουμέλη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της κ. Νίκο Σουμέλη.
Η Επίτιμη Πρόεδρος καθώς και η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστούν θερμότατα τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Χολή, την Γενική Γραμματέα κ. Ευαγγελία Μπαμπάτσικου και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ. για την τιμητική αυτή διάκριση καθώς και όλους τους Αιτωλοακαρνάνες που στηρίζουν το έργο μας. Η διάκριση αυτή δίνει δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» που αφορά στα παιδιά μας με την πληγωμένη νοημοσύνη και στις οικογένειές τους.”

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *