ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Τραγικό τέλος είχε ένας 35χρονος, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, ενώ πήγαινε στο μαιευτήριο για να δει το νεογέννητο παιδί του.
Ασύληπτη η τραγωδία για την οικογένεια του 35χρονου Λευτέρη Στασινόπουλου του Δημητρίου, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε το πρωί της Τρίτης, στο τροχαίο δυστυχημα που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.
Το όχημα του πατέρα εκινείτο στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, όταν στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας διέφυγε της πορείας του και «καρφώθηκε» στο μπροστινό μέρος διερχόμενης νταλίκας.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν συνολικά τρία οχήματα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 27χρονου.
Τραγική ειρωνειά ο 35χρονος, τη Δευτέρα είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά και το πρωί, ταξίδευε από τα Λεχαινά όπου διέμενε, για την Πάτρα προκειμένου να επισκεφθεί τον νεογέννητο γιο του και τη σύζυγο του.
Τη στιγμή του τροχαίο όδευε από τα Λεχαινά, όπου έμενε, προς την Πάτρα, για να δει τη σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο του.
Η ευτυχία του άτυχου 35χρονου ήταν έκδηλη μέσα από τις αναρτήσεις του στο Facebook, όπου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες να φιλά τον… γιο του, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην κοιλιά της συζύγου του.
Σε ανάρτηση που είχε κάνει την ημέρα της γέννησης του παιδιού, αφού δήλωσε «τρελαμένος», έγραφε:
«Σήμερα το πρωί ήρθε ο αντράκος μου…μεγάλη ευτυχία. Μου το λέγανε και δεν το πίστευα».

tempo24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *