ΦΩΤΟ: Make Art
 
Κυριολεκτικά είχαν άγιο οι κάτοικοι της περιοχής όπου ξέσπασε σήμερα το απόγευμα η πυρκαγιά στην Περιμετρική του Αστακού, κάτω από το Δασύλλιο, καθώς αν δεν ήταν η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, ίσως να μην είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Η Πυροσβεστική έχει συλλέξει στοιχεία που θα κατατεθούν στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα καλέσει τους ιδιοκτήτες των ακαθάριστων οικοπέδων στα οποία ξέσπασε η πυρκαγιά.

Σημειώνεται ότι η φωτιά ξέσπασε ανάμεσα σε σπίτια και για καλή τύχη των ανθρώπων που διαμένουν στη γύρω περιοχή, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορο Μπόκα, βρισκόταν σε κοντινή απόσταση λόγω της παρουσίας του σε πυρκαγιά που είχε προηγηθεί στην περιοχή του Αστακού.

Η έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα, περιορίζοντας τη φωτιά στα εν λόγω οικόπεδα, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα βρεθούν αντιμέτωποι με το νόμο, σε μία περίοδο όπου είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την τραγωδία στο Μάτι Αττικής…

Powered by WPeMatico

Από xiromeropress