Σοκαρισμένη είναι η Τήνος από τη δολοφονία ενός 50χρονου άνδρα, του διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, στη χώρα του νησιού που δέχθηκε πυρά από το όπλο ενός 90χρονου συντοπίτη του.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει το όχημά του, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Παράλληλα, με ανεπιβεβαίωτε πληροφορίες, το πάρκινγκ ήταν μάλλον όπως όλα δείχνουν η αφορμή καθώς οι δυο τους είχαν μια άτυπη κόντρα και η μεγάλη διαφορά των δυο ανδρών ήταν ο… ηλιακός θερμοσίφωνας ο οποίος, όπως φαίνεται να ήταν και η αιτία της τραγωδίας.

Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτήριο και συγκεκριμένα ο 93χρονος στο ισόγειο και ο 50χρονος στον πρώτο όροφο και φαίνεται να είχαν χρόνιες προσωπικές διαφορές για θέματα όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας ή κάποια καλώδια της πολυκατοικίας, ωστόσο, κανείς δεν πίστευε ότι ο 93χρονος θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τον γείτονά του.

Πως έγινε το έγκλημα
Ο δράστης φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στον 50χρονο διευθυντής Σχολής Αγιογραφίας, την ώρα που αυτός επέστρεψε σπίτι μετά τον καθιερωμένο κυριακάτικο εκκλησιασμό και πριν προλάβει να κατέβει από το ΙΧ αυτοκίνητο του, ο 93χρονος τον πλησίασε κρατώντας μία κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα το θύμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος το οποίο λέγεται οτι εμφανίζεται αμετανόητο και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, εν συνεχεία στον ανακριτή και μετά θα αποφασιστεί η προφυλάκιση του ή όχι..dikaiologitika.gr

Από xiromeropress