erotas
Εκατοντάδες χρήστες του Reddit αποκαλύτπουν τα πιο εξοργιστικά πράγματα που κάνουν οι σύζυγοί τους και οι κοπέλες τους.
Δείτε μερικά από τα σχόλιά τους:
«Η κοπέλα μου πίνει όλο τον χυμό, και μετά το αρνείται. Είμαι του στυλ: Είμαστε μόνο εσύ κι εγώ εδώ»
«Οι βαρετές ιστορίες που πιστεύει ότι οι φίλοι θεωρούν κουλ ή ότι απολαμβάνουν να τις ακούν»
«Μου νιαουρίζει όταν αισθάνεται ξαναμμένη. Εκτιμώ το συναίσθημα, αλλά με ενοχλεί. Δεν μπορώ να της το πω επειδή θα αισθάνεται αμηχανία κάθε φορά που έχει όρεξη».
«Χρησιμοποιεί την υπερβολή για να επισημάνει όλα της τα επιχειρήματα όταν διαφωνούμε. Είναι ο εγωισμός που μπαίνει στον δρόμο της κουβέντας. Αλλά, βελτιώνεται σε αυτό».
«Κάνει αυτόν τον περίεργο χορό με τα χέρια της όταν ακούει μουσική στο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι πιστεύει ότι είναι κουλ, αλλά δεν το αντέχω, ειδικά το γεγονός ότι προσπαθεί να είναι κουλ. Ακούγεται κακό που το λέω αυτό. Απλώς μου αρέσει έτσι όπως είναι, δεν χρειάζεται να προσπαθεί να είναι κουλ».
«Στο τέλος κάθε στροφής που τραγουδάει, πηδάει μια νότα και το κάνει να ακούγεται σαν κλαψούρισμα. Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτή, αλλά αυτό με ενοχλεί. Οπότε βάζω μουσική που δεν μπορεί να τραγουδήσει όταν οδηγάω».
Ωστόσο, και γυναίκες χρήστες του Reddit ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και σχολίασαν:
«Αφήνει τη βρύση ανοιχτή όταν βουρτσίζει τα δόντια του»
«Μια φορά ήμασταν σε ένα πάρκινγκ και αποφάσισε να «τρέξει σαν νίντζα» με τα χέρια του τεντωμένα πίσω. Παραλίγο να τον αφήσω μόνο του εκεί»
«Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά πάντα μιλάει με ξένες προφορές όταν είμαστε μπροστά σε άλλους ανθρώπους από οποιαδήποτε εθνικότητα και πραγματικά, δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι προσβλητικό αυτό»
«Φεύγει τρέχοντας και με αφήνει μόνη σε πολυκαταστήματα, ειδικά σε αυτά που δεν έχω ξαναπάει. Όταν τελικά τον βρίσκω, έχει μια τρελή λάμψη στα μάτια του και ξαναφεύγει τρέχοντας»
«Όταν πηγαίνουμε έξω να φάμε, αν ακουστεί κάποιο καλό τραγούδι θα το χορέψει. Σε έναν διάδρομο, σε μια καρέκλα, κάποιες φορές και όρθιος. Παρ’όλα αυτά τον αγαπώ ακόμα».
.topontiki.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *