Χιλιάδες ευρώ και ολόκληρη την ακίνητη περιουσία του προσφέρει πολυεκατομμυριούχος γαιοκτήμονας στην Ταϊλάνδη σε εκείνον που θα παντρευτεί την 26χρονη κόρη του.
Ο 58χρονος Άρνον Ροντθονγκ, που είναι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου αγροκτήματος φρούτων στην Ταϊλάνδη, αποφάσισε να πάρει στα χέρια του το μέλλον της κόρης του Κορνσίτα.
Παρότι στη χώρα του συνηθίζεται ο γαμπρός να προσφέρει προίκα στη νύφη, ο 58χρονος θα δωρίσει στον γαμπρό περίπου 280.000 ευρώ, τα ακίνητά του μεταξύ των οποίων και το αγρόκτημα φρούτων, παρόλο που σύμφωνα με την ταϊλανδέζικη παράδοση θα έπρεπε να περάσουν στα χέρια των γιων του.
Ο πολυεκατομμυριούχος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει ότι η κόρη του είναι παρθένα, μιλάει αγγλικά και ότι είναι το δεξί του χέρι στη διαχείριση της φάρμας. Η κόρη του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την πρωτοβουλία , ωστόσο, όταν την έμαθε, δήλωσε έτοιμη να δεχτεί τον γαμπρό που θα επιλέξει για αυτήν και σημείωσε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την προίκα της για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στην Κορέα.
Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail,enikos.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *