Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΈβαλε τα κλάματα on air ο Γιώργος Καρατζαφέρης,δείτε για ποιό λόγο και...

Έβαλε τα κλάματα on air ο Γιώργος Καρατζαφέρης,δείτε για ποιό λόγο και τι αποκάλυψε[βιντεο]

karatzaferis220612
Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο κανάλι ΑΡΤ ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Αφορμή η συμπλήρωση 10 ετών από το θάνατο της μητέρας του.
Ήταν στην εκπομπή ανήμερα του Αγίου Δημητρίου όταν υπό τους ήχους του Σαρλ Ασναβούρ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για τη μητέρα του Τασία. Ήταν η μέρα που συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατό της.
Με δάκρυα στα μάτια θυμήθηκε στιγμές από τη ζωή τους, της ζήτησε συγγνώμη γιατί “πάτησε” τον όρκο του πως δεν θα ξαναγαπήσει γυναίκα όπως εκείνη και την ευχαρίστησε γιατί «με μεγάλωσες όπως με μεγάλωσες. Είχα μια μάνα που πολύ θα την ήθελαν. Σε ευχαριστώ ρε μάνα» είπε να δάκρυα στα μάτια.
«Μάνα σ’ αγαπώ κι ας έγινα κι εγώ παππούς. Για σένα δεν θα πάψω ποτέ να είμαι ο μικρός. Μακάρι θα είμαι εδώ πάλι στα 20 για να σου ξαναπω κάποιες κουβέντες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι είχες κάνει για όλους μας», είπε και αφιέρωσε στη μνήμη της ένα τραγούδι του Σαρλ Ασναβούρ.
Θυμήθηκε κι ένα περιστατικό: «Σου χρωστάμε πολλά, αλλά πάνω απ’ όλα αυτή την ανθρωπιά που μας έμαθες. Θα πω κάτι ρε μάνα. Θυμάμαι τότε, πρέπει να ήταν το 2000, μου λες: “παιδί μου, αυτοί οι γείτονες, που ήμασταν γείτονες πολλά χρόνια, 50 χρόνια, τα φέρνουν δύσκολα, πρέπει κάτι να κάνεις”. Και θυμάσαι μάνα; Μου το θύμιζες πάντα τέλος του μηνός για να πηγαίνω το βράδυ πριν την πρωτομηνιά να αφήνω κάποια λεφτά στο γραμματοκιβώτιο’. Και μου είπες ότι δεν πρέπει να το ξέρει κανείς. Αλλά μετά που έφυγες, μετά από 6 χρόνια με έπιασαν ένα βράδυ. Και μου είπαν: “εσείς;”. Και είπα “όχι εγώ, η μάνα μου”. Αυτή ήσουν ρε μάνα».newsit.gr/