toeb
Με αίτημά του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ Παναγιώτη Κουρουμπλή το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρου ζήτησε έκτακτη επιχορήγηση, μέσω του Δήμου, προκειμένου να επισκευάσει τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν τα αντλιοστάσια άρδευσης από θεομηνίες ( πλημμύρες ) , που είχαν σαν αποτέλεσμα την μη άρδευση του κάμπου της Χρυσοβίτσας και της ευρύτερης περιοχής.
Μαζί με την έκθεση στάλθηκε και σχετική τεχνική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών , που αναφέρει αναλυτικά τις παραπάνω ζημιές καθώς και το κόστος επισκευής τους.
Να σημειωθεί ότι το ως άνω αίτημα του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας θεωρείται δίκαιο και απολύτως αναγκαίο διότι η λειτουργία του έργου αυτού κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση των αγροτών της περιοχής.
Μετά τις ενέργειες του Δημάρχου Ξηρομέρου και την παρέμβαση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων “ Τα Κόροντα “, ο συμπατριώτης και Υπουργός Εσωτερικών κ Παναγιώτης Κουρουμπλής εκδήλωσε το ενδιαφέρον του κι έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας και ενέκρινε έκτακτη επιχορήγηση 80.000 ευρω για την επισκευή των αντλιοστασίων άρδευσης.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου , το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων “ Τα Κόροντα “ εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον συμπατριώτη Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *