Η Κατερίνα Ζαρίφη έχοντας εξολοθρεύσει όλους τους προηγούμενους αντιπάλους της, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Φάνη Λαμπρόπουλο, δεν πρόλαβε να σκεφτεί τη σωστή απάντηση στον ορισμό: «Η γραμμή που κανένα τμήμα της δεν είναι ευθύγραμμο», παρά μόνο κλάσματα του δευτερολέπτου αφότου τελείωσε ο χρόνος.
Η απαίτηση της πως αφού την χάρισαν προηγουμένως στον Τσουρό θα πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια και σε εκείνη δεν βρήκε υποστηρικτές και έφυγε από τη θέση της φωνάζοντας:
«Αποχωρώ από αυτό το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο! Να πέσει η παρουσιάστρια! Ντροπή σας! Είστε πουλημένοι στον ΑΝΤ1». Μάταια η Μαρία Μπεκατώρου την παρακαλούσε να επιστρέψει στη θέση της και να πέσει. Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν έξαλλη, έβγαλε το μικρόφωνο της και πέταξε ένα μπουκαλάκι νερό στη μέση του πλατό!
«Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι πραγματικά για την οργάνωση του Still Standing. Ο σκοπός είναι ιερός και είναι ντροπή να μην τηρούνται οι κανόνες. Θα τα πούμε αύριο στην Φαίη Σκορδά, θα είμαι τηλεπλάτη. Ντροπή σας! Το επεισόδιο ήταν για καλό σκοπό αλλά το καταστρέψατε» φώναζε η Κατερίνα Ζαρίφη δείχνοντας μας λίγο από το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και τη χημεία της με την Μαρία Μπεκατώρου. Αφού όλο αυτό ήταν ένα… αστείο!

πηγη .zappit.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *